Tarot kaartlegging

Tarot kaartlegging voor ondernemers

De grootste fout die veel ondernemers maken, is continu door blijven gaan. Focus, doelen en resultaten. Ik begrijp het wel. Je wil – of moet – soms zo snel mogelijk van A naar B. En je hoort om vaak om je heen dat ondernemen ook ‘hard werken’ is.

Maar is het een feit dat hard werken de snelste route naar jouw doel is? Absoluut niet! Ik ken bijvoorbeeld een ondernemende vrouw van 30 die al haar grootse doelen manifesteert, maar helemaal niet hard werkt.

Het probleem is dat de ondernemers die denken dat ze continu moeten knallen, daarmee voorbij gaan aan hun eigen intuïtie, helderheid en innerlijke wijsheid. Na verloop van tijd kun je je rusteloos en leeg voelen, en plezier verliezen in wat je doet. En daarvoor ben je niet gaan ondernemen. Zou het niet veel logischer zijn als we niet alleen ondernemen op basis van wat anderen zeggen, maar ook op onze eigen wijsheid? Het is tenslotte jouw business.

Als je enkel blijft doorgaan in die mannelijke, doelgerichte energie dan kun je een eigen bedrijf hebben maar altijd druk zijn, moeilijk (en verkeerde!) besluiten maken en fysieke klachten ontwikkelen. Wil jij jezelf fysiek en mentaal blijven uitputten met nauwelijks tijd voor je privéleven, of wil je een business kaartlegging proberen, zodat jij het hele jaar door verzekerd bent van rust in je hoofd & lijf en de juiste beslissingen op basis van vertrouwen in jezelf?

“Ik weet nu wat ik moet doen. Het heeft mij heel veel gebracht.”

“Alles kon zo gaan lopen zoals het moest lopen.”

“Verwacht geen overdreven spiri-wiri, maar iemand die in contact staat met de realiteit.”

tarot kaartlegging

Over Marlou
tarot lezer marlou van leeuwen
Marlou van Leeuwen
Spiritueel life & careercoach

Vroeger geloofde ik er niet zo in, kaarten die je een antwoord kunnen geven. Totdat ik toevallig bij een medium terecht kwam. Om eens te proberen. 

Buiten dat dit medium veel rake dingen zei, was de boodschap ook: onderzoek je spiritualiteit. Oké prima, sta ik wel open voor. Maar hoe doe ik dat? Ik besloot o.a. een Tarot kaartendeck aan te schaffen en maar gewoon te beginnen. Niet alleen was ik zelf enorm verrast over de uitkomsten, maar ook mensen in mijn omgeving die nieuwsgierig waren. Dit enthousiasme zorgde ervoor dat ik binnen no-time leerde hoe het kaartenspel werkt. Inmiddels help ik vele ondernemers aan helderheid en antwoorden geholpen met mijn leggingen.

“Kaarten moet je niet alleen kunnen leggen, maar ook interpreteren. Dat kan Marlou heel mooi.”

“Als coach is Marlou lief, warm, vriendelijk maar ook nuchter. Ja, ze legt kaarten, maar het klopt wel.”

Aanbod

VOORDELIGSTE KEUZE

Eenmalige
kaartlegging

Uitgebreide kaartlegging voor ondernemers om uit te proberen. 90 minuten door Soulful Businesscoach Marlou van Leeuwen. Videocall of telefonisch.

Waarde €150,-
Nu €117,-

ex. btw

BESTE KEUZE

Business jaarbundel

Een geweldige keuze wanneer je het komende jaar wil varen op je eigen wijsheid en rust & helderheid wil in je business. Iedere 3 maanden checken we in.

Waarde €600,-
Nu €427,-

ex. btw

tarot kaartlegging Marlou van Leeuwen

Zij gingen je voor

“Mijn ervaring met de chakra legging was echt een eye-opener. Puur op mijn eigen open gevoel ging ik deze uitdaging aan. Marlou geeft je echt het gevoel van rust, van er zijn en dat je er mag zijn. Ze legt alles heel fijn uit hoe het werkt. Ze is heel positief en weet je te raken op de juiste manier. Zo kun je echt werken aan je eigen groei.

De chakra legging kan ik iedereen aanraden, omdat je inzicht krijgt in vragen waar niemand antwoord op heeft. Het is een bepaalde sturing en bevestiging, die je stiekem misschien wel weet, maar nu heel helder wordt. Het is daarna aan jou wat je ermee wil doen.

Marlou laat je vrij met je gedachten, maar weet je goed te observeren. Ze biedt niet alleen een luisterend oor, maar door de manier waarop zij luistert kan ze ook duidelijke observaties en adviezen delen. Zo kun jij jezelf ontwikkelen in de toekomst, en eventuele valkuilen kleiner maken.

Ik ben echt zo ontzettend blij met mijn chakra legging ervaring dat ik het graag nog vaker wil doen!”

Abbey – Abbey’s Cleaning Service

“Er speelde bij mij privé veel in relationele sfeer, waardoor ik rondliep met de vraag: wat is mijn rol in dit proces? In hoeverre moet ik ingrijpen, grenzen stellen of meeveren? Marlou trok toen drie kaarten, waaruit heel duidelijk naar voren kwam dat het mijn rol was om het allemaal een beetje los te laten. Ik hoefde er niet te zwaar aan te tillen en mocht meebewegen met de stroom. Als ik dit advies zou opvolgen, zou er vanzelf verlossing komen. Ik voelde dat ik op zoek was naar die verlossing – of dit nu linksom of rechtsom was. Het was heel bijzonder dat de kaarten dat zo duidelijk benoemde.

Business professional & moeder van 2

“De Tarot kaartlegging die Marlou voor mij gedaan heeft gaf me zo veel duidelijkheid. Het was echt een bevestiging dat ik de juiste keuzes aan het maken ben op werkgebied!”

Marielle – MVR Marketing

“Tarot kaartlegging bij Marlou gedaan gericht op het verleden, heden en toekomst. Marlou helpt goed om de juiste betekenis van iedere kaart te leren begrijpen en geeft duidelijk antwoord op vragen die je hebt. Het resultaat was een bevestiging en tevens een aantal nieuwe inzichten.”

Ben – E-commerce Ondernemer

Business jaarbundel

Een geweldige keuze wanneer je het komende jaar wil varen op je eigen wijsheid en rust & helderheid wil in je business. Iedere 3 maanden checken we in.

Waarde €600,-
Nu €427,-

ex. btw

BESTE KEUZE

tarot kaartlegging Marlou van Leeuwen