Spreker

Laat mij jouw publiek inspireren

Van Burnout naar Bezieling
droomcoach deurne

Bijdrager, expert of gast

Je kunt mij uitnodigen als bijdrager, expert of gast in jouw podcast, (online) magazine of media-interview. Ik ben goed in spontaan spreken zonder vast script, kan als coach scherpe vragen terugstellen en heb een scala van ervaringen uit de praktijk en mezelf.

Neem contact op om opties te bespreken

Wat is mogelijk?

Ik was eerder op de radio bij FunX en DMG, waar ik als expert meer vertelde over (bewust) dromen en nachtmerries. Outside the Box podcast vroeg me als gast om te vertellen over mijn droomcursus en Vitaly interviewde mij over dit onderwerp voor hun magazine.

Rondom de thema’s ondernemerschap & uitdagen van status quo werd ik 2x ge├»nterviewd door AD. Daarnaast deelde ik mijn persoonlijke ervaring als Human Design Projector in een andere podcast.

Onderwerpen: in je kracht staan, leven vol bezieling, coachingswereld, persoonlijk leiderschap, spiritualiteit (i.c.m. wetenschap), dromen, ondernemen en leven als human design projector.

Via Instagram kwam Marlou in ons vizier. Het eerste contact verliep telefonisch. Het was direct een vlot gesprek. Ik kan Marlou omschrijven als een enthousiaste, ondernemende en punctuele girl! We blijken veel raakvlakken te hebben, en ik weet zeker dat we elkaar blijven volgen.

Anita – brandmanager team Vitaily 

Wat betekenen je dromen?

Vitaily interviewde mij over dromen voor hun slaapmagazine.