Spreker

van hollen naar onthaasten

In onze snelle wereld, blijven we maar hollen. Laat mij een moment van rust verzorgen voor jouw mensen, zodat zij weer overzicht, vertrouwen en vitaliteit krijgen.

spreker marlou van leeuwen

OPTIE 1

slow living introductie

In een talk van 30 minuten neem ik je mee in de voordelen en basisprincipes van een slow living.

OPTIE 2

de gouden driehoek

Dit praatje is een combi van de slow living talk, mijn zelf-ontwikkelde methode en een custom-made visualisatie.

Deze optie is perfect voor organisaties die van betekenis willen zijn en balans willen bieden aan hun werknemers. Ook is het uitermate geschikt voor onderwijsprogramma’s en studenten, zodat ze in contact komen met hun zingeving en balans.

Ik vond het geweldig! De inhoud vond ik hartstikke mooi, heel veel nieuwe dingen gehoord en inspiratie opgedaan! Aan Marlou is niks gekunsteld en dat vond ik een verademing.

Kaat – Senior Calamiteitenonderzoeker & trainer

OPTIE 3

interview

Ik deel met alle liefde mijn kennis over gelukkig, vitaal en slow living. Denk hierbij aan deelonderwerpen als slaap, human design en slow ondernemerschap. Eerder werd ik hierover geïnterviewd door AD, FunX radio & Mijn Geheim. Nodig mij ook uit.

Via Instagram kwam Marlou in ons vizier. Het eerste contact verliep telefonisch. Het was direct een vlot gesprek. Ik kan Marlou omschrijven als een enthousiaste, ondernemende en punctuele vrouw!

Anita – brandmanager team Vitaily 
Lees het dromen-interview in Vitaily Magazine

eerder gehoord in…

droomcoach deurne