slow session

SLOW SESSION

een bewust begin voor een bruisend kwartaal

Neem efficiënte rust en ervaar het hele kwartaal meer overzicht, creativiteit en betere relaties.

Als ondernemer weet je wel dat het belangrijk is om focus te houden, het overzicht te bewaken en je rust te pakken. Maar er is zo weer een week voorbij waarin je druk druk druk was. Je mind denkt zo sneller doelen te bereiken, maar in werkelijkheid ervaar je meer struggles.

“haastige spoed is zelden goed”

– opa

slow session

9 oktober 2023 | 09.00 – 12.00 | wonderwoods, lierop

Wat helpt jou nu écht om te realiseren wat je wil? Slim werken. Ik laat je gebruik maken van slimme trucs die nieuwe verbindingen maken in jouw hersenen en jouw onderbewuste positief beïnvloeden. Zodat je als vanzelf gaat groeien in de juiste richting, in plaats van onbedoeld niet-helpende patronen herhalen.

Het tweede wat cruciaal is, is creativiteit. Alpha hersengolven verhogen jouw creatieve denkvermogen. En deze bereik je door rust, ontspanning, meditatie en visualisatie. Daarom is alsmaar doorgaan killing voor je functioneren als ondernemer. Jij hebt al vaker ervaren wat effectieve rust je oplevert, toch?

marlou van leeuwen

slow living businesscoach | NLP, reiki & kruiden

Al 4 jaar pas ik de principes van slow living toe, ook op het ondernemerschap. ‘Keihard’ werkt niet voor mij. Werken naar mijn energie, flow en intuïtie wél. Slow living helpt me te downliften. Minder klanten betekent meer aandacht. Minder aanbod betekent meer overzicht. Less is more: kwaliteit, aandacht en duurzaamheid. Slow living maakt mij een relaxt en gelukkig mens. En dat is wat ik iedereen gun.

lianne kortenoeven

coaching voor moeders & familieopstellingen

Ik begeleid vrouwen in hun persoonlijke groei door ze inzichten te geven in bewust ouderschap, je kind als spiegel en de invloed van je familiesysteem. Zodat zij zich kunnen bevrijden van oude patronen, angsten en overtuigingen en deze niet onbewust doorgeven aan hun kinderen.

Het is tijd om te zijn wie je bent en je ruimte in te nemen. ECHT in verbinding te zijn met jezelf en met je kind. Het is tijd voor rust, balans en ontspanning.

jij krijgt…

✔️ een verhoogde creativiteit

✔️ transformatie van niet-helpende patronen naar ondersteunende patronen

✔️ heldere inzichten, inspiratie en focus voor de rest van de maand

✔️ een kennismaking met familieopstellingen

Verzorgd door zowel gecertificeert NLP Master Marlou van Leeuwen als ook gasttrainer Lianne Kortenoeven. Inclusief wat te drinken & een goodiebag. En dat alles voor de aftrekbare investering van 47 euro (of 43,50 wanneer je een buddy meeneemt) ex btw. Dat is een geweldig aanbod!

workshop bezield leven

meld je nu aan

Tarieven worden hier incl. btw. getoond.
Tip! Combineer de sessie met een overnachting.

ervaringen van deelnemers

“Het was fantastisch! Heel dankbaar dat ik deel mocht nemen.”
“Een hele fijne & waardevolle middag, ik kreeg letterlijk & figuurlijk lucht.”
“Wat een goede visualisatie wel niet kan doen om weer wat richting te krijgen.”
De rust, het vertrouwen en de ambiance heb ik als bijzonder prettig ervaren.”
“Het voelde als een verwen-moment, met oprechte aandacht”
“Ik heb veel inspiratie gekregen door de trainer en andere deelnemers.”
“Rust, aanwezigheid, ‘zijn’. Op een heerlijke plek in de natuur. Precies wat ik nodig had.”
“Hele fijne sessie. Verrassend en verhelderen. Dit moet je gewoon ervaren.”
Kaat bezocht een recentelijk live event:

Ik vond het geweldig! De inhoud vond ik hartstikke mooi, maar ook de mensen die er waren. Heel veel nieuwe dingen gehoord en inspiratie opgedaan. Ik heb hele mooie dingen gezien die eigenlijk heel groot zijn. Als je ziet wat voor emotionele impact het heeft als ineens een inzicht indaalt, of de warmte die je voelt bij mensen die elkaar net kennen… Het is de hele setting en daartoe uitgenodigd worden van ‘joh, stel je maar gewoon open’, dat heeft een heel mooi effect. Ik heb prachtige dingen gezien.

groeien als ondernemer
1-1 coaching

veelgestelde vragen

Waar kan ik parkeren?

Er is voldoende gratis parkeerplek op locatie.

Kan ik alleen komen?

Jazeker! Ik ben vaak alleen naar dit soort evenementen gegaan, dat is geweldig. Je hebt namelijk alle ruimte om nieuwe contacten te leggen of de aandacht op jezelf te richten (en hoe vaak doe je dat nu écht?).

Wat kan ik verwachten op locatie?

De sessie is in de buitenlucht – dus neem eventueel een vest, sokken en dekentje mee. We zitten overdekt onder een stretchtent.

De sessie vindt plaats bij Wonderwoods in Lierop. Het boscafé is niet open op maandag, dus neem zelf nog een snack mee voor de terugweg.

Je loopt zo het bos in, dus mocht je een boswandeling willen maken na de sessie, neem daar spullen voor mee.

Het is mogelijk om de avond voor de sessie of de dag zelf te blijven overnachten op deze prachtige plek: meer info hier.

Kan ik de tickets aftrekken bij de belasting?

Zeker, dit businessevent is aftrekbaar. Het is een investering in je onderneming.

Ik werk als professional in loondienst. Is het dan ook voor mij?

Bezielde werknemers leveren betere resultaten. Wat voor effect heeft het denk je op jouw werkzaamheden, je klanten en het bedrijf, wanneer jij je geïnspireerd voelt en een heldere visie hebt? Persoonlijk leiderschap, passie en oprecht kunnen verbinden zijn high value skills die jou en het bedrijf waarvoor je werkt doen groeien.

Mogelijk heeft je werkgever een ontwikkelingsbudget en is het voor hen aftrekbaar bij de belasting.

Wat moet ik meenemen?

Ik wil je vragen een yogamatje, een dekentje en eventueel een (meditatie)kussen mee te nemen. Daarnaast een notitieboekje en pen.

Is eten & drinken inclusief?

Een drankje is inclusief, eten niet.

Wat trek ik het beste aan?

Makkelijk zittende kleding, zoals een stoffen broek of (sport)legging. Een strakke jurk, rok of spijkerbroek is minder geschikt vanwege de meditatiehouding op de grond.

Ik vraag mijn gasten altijd bij voorkeur in kleur of wit te komen, omdat dat een fijne vibe geeft aan het event.

Ik ben al een keer geweest, mag ik nog een keer komen?

Ja, je bent hartstikke welkom!

Ik heb nog andere vragen.

Uiteraard krijg je na aankoop van een ticket alle laatste details toegestuurd. Ook kun je dieetwensen doorgeven. Mocht je nu al belangrijke vragen hebben, stuur dan een mailtje naar info@marlouvanleeuwen.nl, dan pakt mijn team dit op.