Over Marlou van Leeuwen

Vind je er niks meer aan? Stop ermee.

Ik zie het veel om me heen: mensen die handelen naar wat ze denken dat ze zouden moeten doen. Klanten hebben verwachtingen. Collega’s hebben verwachtingen. Hun gezin heeft verwachtingen. En jij, jij probeert overal het beste te doen – wat als resultaat heeft dat je hard moet werken en veel dingen moet doen die je geen zak aan vindt.

“Dan stop je er toch mee?”. Helaas, zo simpel is het niet. En ik kan het weten. Inmiddels onderzoek ik al 4 jaar fulltime onbewuste patronen en het veranderen daarvan. Wanneer jij denkt dat je alles alleen kunt, kun je nog zo succesvol overkomen, maar ga je niet krijgen wat je écht verlangt.

Het probleem is dat je je onmogelijk bewust kunt zijn van alles wat er onbewust speelt. Anders zouden we het ook niet onbewust noemen. En 95% van alles wat we doen, gaat middels onbewuste patronen.

Blijven denken dat je het zelf kunt doen (wat overigens een onbewust patroon is) helpt jou niet om te bereiken wat je wil. Dan is het toch logischer om jezelf te laten gidsen en spiegelen, zodat jij jezelf vrij maakt van onbewuste patronen die jou nu belemmeren om meer plezier, tijd en vrijheid te ervaren?

De keuze is aan jou. Blijf jij verbitterd, gefrustreerd en vermoeid of kies je voor leven & ondernemen met plezier, tijd én vrijheid?

ONLY WHEN YOU’RE BRAVE ENOUGH TO EXPLORE THE DARKNESS, YOU WILL DISCOVER THE INFINITE POWER OF YOUR LIGHT.

Over Marlou

“Dat heb ik ooit ergens gelezen,” is iets wat je Marlou vaak hoort zeggen (mijn boekentips). Marlou is een scherpe waarnemer en onderzoeker. Ze bekijkt onderwerpen als ondernemerschap, spiritualiteit, sales & marketing, geld, trauma, opvoeding, mindset en voeding vanuit meerdere invalshoeken en vormt zo een gefundeerde visie, zoals:

Enkel een vette bankrekening maakt jou geen gelukkig mens. Voor je het weet doe je veel van wat je geen zak aan vindt, krijg je allerlei lichamelijke klachten en ligt een burn-out op de loer. Leven vanuit bezieling: dát brengt jou het geluk dat je verlangt!

Marlou deelt haar kennis graag met je als mentor, coach en adviseur.

Misschien ken je me van…

droomcoach deurne
interview droomexpert
Hier weet ik wel wat van:

  Communicatie (MSc), Marketing & PR
  NLP (Master)
  Steven Covey persoonlijk leiderschap
  Loopbaan- en persoonlijke coaching
  Human Design (for business)
  Familiesystemen
  Kaartleggingen, reiki & chakra’s
Hoogsensitiviteit
Psychologie
Money mindset
Mannelijke & vrouwelijke energie

Persoonlijke info

Moeder van Rosie & vrouw van Maurice (ook ondernemer)
Een echte Leeuw in horoscoop, familienaam & energie
1/4 Self Projected Projector
Geen uitvoerder, wél een adviseur, onderzoeker & verbinder
12 jaar marketingervaring
Houdt van leren in opleidingen, boeken, docu’s & podcasts

strategisch marketeer businesscoach

Wat anderen zeggen over mij

Marlou is heel open, heel behulpzaam en makkelijk om mee te praten. Als er iets is kan ik haar altijd bereiken. Het voelt altijd goed om bij haar te komen. Er wordt goed voor je gezorgd, Marlou regelt alles. Je bent er voor jezelf en dat laat ze je ook echt voelen. Waardoor je je makkelijker kunt uiten, je doelen bereiken en achter nieuwe dingen komt van jezelf.

“Van de honderden coaches die ik in mijn leven ben tegengekomen zijn er een paar bij gebleven waarin ik het vertrouwen heb dat ze daadwerkelijk het verschil kunnen maken voor mensen. Marlou is er daar één van. Je kunt van haar verwachten dat ze er vol voor gaat als ze je coacht. Marlou, je bent een topper waar je ook nog eens heel gezellig mee kan lachen.”

André

“Marlou staat open voor het gesprek en toont oprechte interesse met de juiste vragen. Ze is nooit oordelend, maar toch doortastend wanneer dat nodig is. Marlou heeft gevoel voor humor, maar toont een serieuze kant en heeft een duidelijke visie en gedrevenheid als het om (persoonlijke) ontwikkeling gaat.”

Jan

Volg je me al op instagram?

@marlouvanleeuwen.nl

Wil jij overleggen of we een match zijn?