Over Marlou van Leeuwen

mijn slow living

In 2017 belandde ik bijna in een burn-out. Dat veranderde mijn manier van leven drastisch. Ik besef dat een relaxt leven begint binnenin. Daar begint jouw slow living met meer rust voor jezelf, je bedrijf, je passies en je dierbaren. Het gaat erom dat je ontdekt wie je in de kern bent en wat je wil, en hoe je dit manifesteert in de wereld.

Zo doorliep ik coachingstrajecten, haalde ik certificeringen in Kruidengeneeskunde, Reiki & NLP en bouwde ik aan mijn eerste onderneming. Ik studeerde af in Msc. Communication en heb 12 jaar marketingervaring voor A-brands als Brabantia, Efteling & Moooi als ook start-ups. Met mijn coaching bereikte ik al snel het AD, FunX radio & Mijn Geheim. Ik verdiepte me in slaap & dromen, numerologie, tarot, human design, chakra’s, familiesystemen en persoonlijk leiderschap.

Het kennen van jezelf & jouw richting en hoe je dit kunt manifesteren in de wereld is essentieel voor een slow living. Ik kan je daar als geen ander bij begeleiden.

misschien ken je me van…

droomcoach deurne
interview droomexpert

bewust & betekenis

Als gecertificeerd Kruidengenezer, NLP Master en reikibehandelaar heb ik mij gespecialiseerd in slow living. Tijdens het coachtraject laten we jouw blokkades los, vinden we jouw passie en wordt jouw leiderschap aangewakkerd, waardoor je van rusteloosheid naar een gebalanceerd en betekenisvol leven transformeert.

Met hypnose werk ik op diepe, onbewuste lagen, waar verdrongen emoties en herinneringen zich hebben vastgezet. Deze transformeren we, waardoor je direct verlichting zult voelen. Ik pas mijn zelf-ontwikkelde kleurmethode toe, waardoor jij je diepste geheimen voor jezelf kunt houden.

Eén van mijn specialisaties is het vinden van de juiste richting voor jou. Zoals wetenschappelijk onderzoeker Brené Brown bewees, hebben gelukkige, bezielde mensen betekenisvol werk. Ik zet o.a. NLP, numerologie & human design in om het voor jou te vinden. Hier heb ik, naast mijn tools, een feeling voor.

Kruiden zet ik in om heling te ondersteunen op lichamelijk en emotioneel niveau – twee aspecten die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zo krijg jij een complete oplossing voor geest, lichaam & ziel.

ik wil ondernemers met mijn coaching één belangrijke boodschap meegeven:

Door te minderen, krijg je meer.

ontdek jouw sweet spot

In je drukke dagelijkse leven moet je zoveel. Vaak loop je jezelf voorbij en kom je daar aan het eind van de dag achter, wanneer je geen puf meer hebt. Misschien voel je dat er een spark ontbreekt, je ademhaling hoog zit of dat je lijf gespannen is.

Ik breng je in contact met je lijf, je gevoel en je diepste verlangens. Om vervolgens jouw sweet spot te vinden, zodat jij je ambities kunt waarmaken zónder alsmaar te blijven hollen. Met haast ga je de wedstrijd niet winnen. Met kwaliteit, aandacht en overzicht wél.

wat anderen zeggen over lou

“Wat heel speciaal is aan Marlou, is dat het op de een of andere manier niet speciaal is, dat ze heel erg authentiek is. Er is niks gekunsteld. Marlou is Marlou. Niet alleen in hoe ze doet, maar ook in hoe ze zich verhoudt tot andere mensen. Het voelt WAAR. Dat vind ik een verademing in een tijd dat de buitenkant heel erg belangrijk is. Alles moet helemaal geweldig zijn en gaan. En dan staat daar ineens een prachtig mooie vrouw die zegt: “Nou af en toe is het gewoon flink ruk. Ik vond dat een verademing.” – Kaat

“Ik heb Lou ervaren als een zeer lieve en zorgzame coach, die goed luistert. Ze gelooft ook heel erg in haar eigen kracht, daardoor nam ze mij heel erg mee. Ze vertelt me ook haar verhalen, waardoor je het gevoel hebt dat je op één lijn zit. We zijn allemaal maar mensen. Ik vond het fijn dat ik altijd bij haar terecht kon en kreeg altijd een overtuigend en enthousiast spraakbericht terug, waardoor ik ook weer energie kreeg.” – Sanne

“Marlou is heel open, heel behulpzaam en makkelijk om mee te praten. Als er iets is kan ik haar altijd bereiken. Het voelt altijd goed om bij haar te komen. Er wordt goed voor je gezorgd, Marlou regelt alles. Je bent er voor jezelf en dat laat ze je ook echt voelen. Waardoor je je makkelijker kunt uiten, je doelen bereiken en achter nieuwe dingen komt van jezelf.” – Jasper

“We have been working with Marlou for some years now and she has been of great value in the development of the Donrox brand. Her high performance level can be characterized in qualities as: pro active, involved, skilled, to the point and trustworthy.”

Joris

“Ik draaide een omzet van 150K per jaar, maar moest er hard voor werken. Ik wilde meer tijd voor mijn gezin, omzet onafhankelijk van mijn aanwezigheid en een schaalbare business. Marlou wist mijn twijfels weg te nemen. Ze trekt je over de streep. Daar waar je naar toe wil, maar nog niet durft.”

Anoniem

“Ze gaf me innerlijke rust. Dat maakt dat ik mijn medicijnen mag afbouwen. Sinds de coaching sta ik weer met plezier op, heb ik een baan en ik weet wat mijn toekomstdromen zijn.”

Sarah

“Ik voelde de positieve kracht van Marlou. Ze toont veel respect naar je en stelt de juiste vragen, waardoor gevoelens kreeg die ik me van tevoren niet herinnerde. Marlou heeft mij enorm geholpen en ik kan iedereen aanraden om bij haar een afspraak te maken voor haar coaching.”

Fleur

“Van de honderden coaches die ik in mijn leven ben tegengekomen zijn er een paar bij gebleven waarin ik het vertrouwen heb dat ze daadwerkelijk het verschil kunnen maken voor mensen. Marlou is er daar één van. Je kunt van haar verwachten dat ze er vol voor gaat als ze je coacht. Marlou, je bent een topper waar je ook nog eens heel gezellig mee kan lachen.”

André

“Marlou staat open voor het gesprek en toont oprechte interesse met de juiste vragen. Ze is nooit oordelend, maar toch doortastend wanneer dat nodig is. Marlou heeft gevoel voor humor, maar toont een serieuze kant en heeft een duidelijke visie en gedrevenheid als het om (persoonlijke) ontwikkeling gaat.”

Jan