Over Marlou van Leeuwen

Mijn visie op een mooier leven

Ik zie dat steeds meer mensen willen werken vanuit inspiratie, bevlogenheid en plezier. Dat ze willen ontdekken wie ze zijn en wat de juiste richting voor hen is. Daarom ben jij hier ook, toch?

Maar… we hebben iets heel anders geleerd. Volledig kiezen voor jezelf en jouw weg, weten hóe en gemotiveerd blijven, dat gaat voor velen niet vanzelf.

En dat is zonde. Want zo onthoud jij anderen een geweldig idee, product of dienst, omdat jij dit niet naar buiten brengt. En zelf raak je misschien wel chagrijnig, verbitterd of gefrustreerd, omdat jij niet kunt doen wat je graag wil doen in dit leven. Wat je zelf niet hebt, kun je ook niet doorgeven. Wat heeft dit voor effect op jouw relatie, je gezin en je sociale leven?

Ik help je jouw weg te vinden. Ik reik je tools aan die jou zekerheid en vertrouwen bieden. Laat mij je leiden door de transformatie van je leven.

Alleen door het voorbeeld te geven kun jij de wereld mooier maken. Want pas als jij een gelukkig, liefdevol en rijk leven hebt, kun je dit vanuit overvloed delen met anderen!

Maak de wereld mooier, begin bij jezelf.

Ik leefde al te lang naar maatstaven

Ik was ontzettend goed in me aanpassen aan de norm. Spiritualiteit is zweverig, dus ik was broodnuchter. Coaches zijn er al veel en je moet een psychologie diploma hebben, dus ik liet die roeping liggen. Een insta story van je hippe cocktail is cool, kwetsbaar je verhaal doen not so cool. Dus ik lief mezelf niet zien.

Totdat ik besefte dat ik al te lang had geleefd naar de norm, in plaats van naar mijn eigen inspiratie. Online zag ik ondernemers, buiten mijn eigen omgeving, die de status quo hadden losgelaten. Dat sprak mij aan. Ik luisterde hun podcasts, keek & las hun posts en volgde hun cursussen of coaching.

Ik vormde zo mijn eigen visie. Ik maakte gedurfde keuzes. Ik ging vertrouwen op mijn innerlijke kompas. Luisteren naar mijn lijf. Volgen van mijn roeping.

Zo creëerde ik niet alleen een heerlijk leven voor mezelf, maar werd ik een leuker mens voor mijn omgeving. Ik heb écht zin in iedere dag waarbij ik mag bijdragen aan een mooiere wereld (blijf tenslotte een millennial 😉). En ja, dit kan ik ook voor jou realiseren!

Misschien ken je me van…

droomcoach deurne
interview droomexpert
Wat je bij mij krijgt:

Het beste voor jou, vanuit alle richtingen.

 🎓 NLP Master – Reiki – Universitair Master
 🧘🏼‍♀️ Meditatie – Hypnose – Mindfulness
 📢 Marketing – Strategie – PR – Online video – Socials
 📚 Human Design – Familiesystemen – Money mindset
 🔮 Energetisch werk – Tarot kaarten

Eerdere klanten bereikten…
  • Erkenning & zelfvertrouwen
  • Antwoord op de vraag: Wat wil ik?
  • Inspired action: zuivere motivatie
  • Loslaten van faalangst
  • Innerlijke rust
  • Helderheid, vertrouwen, en energie
review shine on

Wat anderen zeggen over mij

Marlou is heel open, heel behulpzaam en makkelijk om mee te praten. Als er iets is kan ik haar altijd bereiken. Het voelt altijd goed om bij haar te komen. Er wordt goed voor je gezorgd, Marlou regelt alles. Je bent er voor jezelf en dat laat ze je ook echt voelen. Waardoor je je makkelijker kunt uiten, je doelen bereiken en achter nieuwe dingen komt van jezelf.

groeien als ondernemer
business coach eindhoven
business coach spiritueel

“Van de honderden coaches die ik in mijn leven ben tegengekomen zijn er een paar bij gebleven waarin ik het vertrouwen heb dat ze daadwerkelijk het verschil kunnen maken voor mensen. Marlou is er daar één van. Je kunt van haar verwachten dat ze er vol voor gaat als ze je coacht. Marlou, je bent een topper waar je ook nog eens heel gezellig mee kan lachen.”

André – Ondernemer

“Marlou staat open voor het gesprek en toont oprechte interesse met de juiste vragen. Ze is nooit oordelend, maar toch doortastend wanneer dat nodig is. Marlou heeft gevoel voor humor, maar toont een serieuze kant en heeft een duidelijke visie en gedrevenheid als het om (persoonlijke) ontwikkeling gaat.”

Jan – Jobcoach

“Marlou stelt de juiste vragen, en ze geeft ook de ruimte om na te denken. Ik heb de rust die zij uitstraalt, de oprechte interesse en haar deskundige, natuurlijke manier van coachen als zeer warm ervaren.”

Ria – Financieel Allrounder

“Marlou brengt met haar enthousiaste spirit emotie en gedachten in beweging. Ze kan zich goed inleven in complexe vraagstukken die te maken hebben met doorontwikkeling op persoonlijk vlak. Marlou heeft een open houding waarbij duidelijk en helder communiceren het mogelijk maakt om samen in gesprek te gaan.”

Gerry – Medewerker Kwaliteitszorg

Volg je me al op instagram?

Hieronder is niet de eerste keer dat ik met Celine Charlotte wordt vergeleken. Dus vind je haar leuk, dan vind je het vast ook leuk om mij te volgen. En heb je geen idee, kom dan gewoon een kijkje nemen: @marlouvanleeuwen.nl

Wil jij overleggen of we een match zijn?