Online droomcursus

online droomcursus

Wat betekenen jouw dromen?

Leer je dromen vertalen en beïnvloeden voor een kijkje in je onderbewuste.

Wat moet ik toch met die levendige dromen?

De ene periode droom je veel meer dan de andere periode. Soms is het leuk, maar ze kunnen zeker ook minder leuk zijn. Wat zijn dat toch voor kronkels in je hersenen, die deze dromen produceren? En wat willen ze mij vertellen?

Het zou toch wel lekker zijn om wat meer invloed te hebben op mijn nachtrust en die gekke dromen!

Herken je dit?

✔️ Jij hebt last van nachtmerries, slaapverlamming en vreemde dromen.

✔️ Je bent super benieuwd wat je dromen betekenen.

✔️ Je wil kijken in je onderbewuste, en dit beïnvloeden.

✔️ Je wil meer invloed op een goede nachtrust

Zo kun je jouw nacht ook ervaren:

Je maakt je klaar voor de nacht met een ontspannen geest. De gedachten in je hoofd zijn kalm en helder. Je kunt voor je gevoel de dag goed afsluiten, en je kijkt er naar uit om heerlijk te gaan slapen. Een goede nachtrust, zodat je lekker opgeladen bent voor morgen. Maar eerst, dromen! Wat voor inzichten of ervaringen zullen ze je geven vannacht? Zin in!

✔️ Je gaat meer rust ervaren in de avond
✔️ Je gaat makkelijk inslapen – zonder gepieker
✔️ Je heb geen angst voor wat de nacht brengt
✔️ Je bent nieuwsgierig wat je kunt leren van je dromen
✔️ Je ervaart overdag de voordelen van de goede nachtrust!

droomcursus

Prioritizing
a good sleep
is good self love

Ik leerde mijn dromen sturen

tarot kaartlegging Marlou van Leeuwen

Als kind had ik zoveel last van nachtmerries, dat ik met mijn moeder naar de dokter ging. ‘Drink een glas warme melk’ was het advies. Daar kon ik niets mee.

Hoe goedbedoeld ook. Ik ging zelf uitproberen. Ik leerde mezelf te herkennen dat ik droom, de droom aan te passen en mezelf wakker maken. En toen werd het pas echt leuk. Ik was bijvoorbeeld zwanger in Coronatijd, maar ‘s nachts bouwde ik de nodige feestjes – die ik zo miste. Inmiddels ken ik nog veel meer droom- & slaaptechnieken, en heb ik geen nachtmerries meer. Wel heb ik dromen, en ik weet hoe ik ze kan gebruiken voor zelfontwikkeling en het beïnvloeden van mijn onderbewuste.

– Marlou van Leeuwen

Misschien ken je me van…

droomcoach

“Door de hulp van Marlou is mijn slaapritme heel erg verbeterd. Zelfs de nachtterror is verdwenen.”
– Jasper

droomcoach

Dear mind, stop thinking so much at night. I need sleep.

droomcursus van de droomcoach
Masterclass Dromen Vertalen

Masterclass voor wie dromen wil begrijpen en besturen.

Coming soon.

⭐⭐⭐⭐⭐

Dit ga je bereiken

1. Je gaat heerlijk slapen

De technieken die jij toepast zorgen ervoor dat je ontspannen gaat slapen en uitgerust wakker wordt. Je nachtmerries zijn aanzienlijk afgenomen. En voor die keer dat het nog voorkomt, heb jij geen angst meer. Jij weet namelijk wat je kunt doen.

droomcoach voor nachtmerries deurne asten vlierden someren venray helmond eindhoven

2. Je hebt plezier in dromen

Jij kunt in je droom herkennen dat je droomt. Jij weet dat dit de eerste stap is naar ofwel jezelf ontwaken, ofwel de droom besturen (lucide dromen). Dromen is voor jou geen vloek meer, maar een gift. Je geniet van je nachtelijke avonturen!

elke nacht nachtmerries

3. Je leert van je dromen

Je weet hoe je jouw dromen kunt lezen en hoe je zo kunt luisteren naar je intuïtie en onderbewustzijn. Je gebruikt je dromen als reflectietool: wat heb ik te doen in mijn dagelijks leven? Je kunt zelfs spelen met je onderbewustzijn.

When we are asleep in this world, we are awake in another.

BONUS

Komt gastspreker Ellen van @hormonallyhealthy je meer vertellen over de invloed van hormonen op onze slaap. Welke hormonen heb je nodig voor een goede nachtrust? Hoe werkt dat dan? En hoe kun je de aanmaak hiervan stimuleren? Ellen gaat het je uitleggen!

Waarom een masterclass over dromen?

Nachtmerries

Naar onderzoek van de Universiteit van Amsterdam heeft 7 – 10% van de mensen meer dan een keer per maand een nachtmerrie, en 2 – 3% meerderen per week. Dat gaat dus om een half miljoen mensen in Nederland! Het lijkt vaker voor te komen bij vrouwen dan mannen, maar het kan ook zijn dat vrouwen hun dromen beter onthouden of vaker delen.

Hoewel bij kinderen nachtmerries over kunnen gaan (niet altijd, weet ik uit eigen ervaring), gaan deze bij volwassenen vaak niet vanzelf weg. Maar, je kunt er wel iets aan doen!

Slaapproblemen

Volgens het CBS heeft een kwart van de Nederlanders slaapproblemen. Onder arbeidsongeschikten loopt dit zelfs op tot 58 procent.

Mensen hebben namelijk problemen met in slaap komen, doorslapen of ze worden te vroeg wakker. Overdag hebben ze dan last van verminderde concentratie, vergeetachtigheid of een slecht humeur.

Buiten lichamelijke aandoeningen, hangen slaapklachten ook samen met geestelijke gezondheid volgens het CBS-rapport.

Veelgestelde vragen

Wanneer is de masterclass beschikbaar?
Vanaf 7 november.

Wat als ik een keer niet kan?
Het is het fijnst voor de energie als je er live bij bent. Kun je onverhoopt niet, dan kun je de sessies in je eigen tijd terug kijken. De sessies worden opgenomen en na afloop gedeeld.

Wanneer is de Q&A?
Data volgt.

Kan ik de Q&A anoniem volgen?
Vind je het spannend om mee te doen met een groep, dan kun je incognito blijven voor andere deelnemers. Je zet je scherm & geluid uit en gebruikt niet je echte naam. Of je kijkt de sessies terug.

Ik ben ondernemer. Kan ik de cursus zakelijk aftrekken?
Jazeker! Het is een persoonlijke ontwikkelingscursus, omdat het je helpt je emoties te begrijpen. De genoemde prijs is ex. btw en je krijgt een factuur met de btw vermeldt.

“Ik kan het zeker aanraden!”

Droomcoach review

“Marlou heeft me geholpen om anders tegen mijn slaapproblemen aan te kijken. Het is zeer prettig om hier met Marlou over te praten. Ze heeft veel kennis, betrekt er wetenschappelijke onderzoeken bij, en weet zo tot de kern te komen. Ze heeft me geholpen om mijn dromen meer te sturen. Tijdens het gesprek coacht ze je op een prettige manier tot een gewenst resultaat. Ik kan het zeker aanraden voor iedereen met nare dromen of als je op zoek bent naar een betere slaapkwaliteit. Dankjewel Marlou!”

Annemarie – Account Manager

droomcoach

“Ik heb echt super goede hulp gehad van Marlou! Doordat mijn werk uit diensten bestaat en ik dus vaak heel onregelmatig werk (denk daarbij aan veel avonden en nachten), sliep ik slecht. Hierdoor kreeg ik meer last van nacht terror aanvallen. Door de hulp van Marlou is mijn slaapritme heel erg verbeterd en slaap ik dus een stuk beter. Zelfs de nacht terror is verdwenen. Heel erg bedankt!”

Jasper – Playout Operator

droomcursus van de droomcoach
Masterclass Dromen Vertalen

Masterclass voor wie dromen wil begrijpen en besturen.
Coming soon.

⭐⭐⭐⭐⭐