Masterclass Slow Living

doe minder, krijg meer

op alle vlakken van je leven

Ik heb deze masterclass eerder gegeven, en reacties waren “zo interessant” en “echt bevestiging”. Ik heb hem vernieuwd en uitgebreid.

Wat belemmert jou in deze tijd van:
– tijd & energie voor je gezin en jezelf?
– vertrouwen hebben in jezelf & je bedrijf?
– jezelf geliefd en gezien te voelen?
– overzicht thuis en in je business?
– rust voelen in jezelf en om je heen?

Er zijn 3 belangrijke key-transformators voor een slow living. Met mijn masterclass krijg je inzicht in waar de grootste winst voor jou the halen valt, zodat je op dit vlak kunt helen, transformeren en de problemen oplossen om een relaxt (ondernemers)leven op te bouwen.

De masterclass is gratis (en geen salespitch). Uniek in Nederland & België, heel waardevol en heel helpend.

je voelt je moe

Je zit vol vuur, maar voelt je opgebrand. Je weet dat het in je zit en wil het zó graag! Zoals je hebt geleerd werk je hard voor je ambities, maar… het is niet vol te houden. Jouw batterij loopt snel leeg. En dat frustreert.

wat is de oorzaak (en de oplossing)?

Je krijgt het gevoel dat het aan jou ligt. Dat jij het tempo niet kan bijbenen. Dat jij niet hard genoeg werkt, en niet graag genoeg wil. Dat je niet invested genoeg bent, en niet groot genoeg denkt. Niet slim genoeg, niet handig genoeg. Simpelweg, niet genoeg. En dat doet pijn.

Maar het ligt dus NIET aan jou. Generaties voor ons hebben (onbedoeld) een snelle en harde wereld gecreëerd. Geld-, status- en prestatiegericht. Maar dat is niet waar het leven écht om draait.

Jij wordt geroepen om te vertragen. Want vanuit vertraging kan (innerlijke) rust ontstaan. Meer rust brengt meer overzicht, kwaliteit, aandacht, liefde, betekenis, vertrouwen, geluk en gezondheid. Slow living verrijkt niet alleen je ondernemerschap, maar je hele leven.

je kunt meer krijgen, door te kiezen voor minder

hoe doe ik dat dan, slow living?

“Moet ik alles dan langzamer uitvoeren?” Ik hoor het je vragen. Slow living is een lifestyle, die in contrast staat met alsmaar harder en sneller. Slow living is de fundering, waar je jouw leven opbouwt.

Ik help je graag inzicht te krijgen in hoe je een bewuster en meer betekenisvol bestaan krijgt.

In mijn masterclass ga je de 3 belangrijkste stappen leren om te transformeren naar een slow living. En ja, dat gaat dieper dan een moestuin beginnen of Marie Kondo’en. Zodat jij een gefundeerde oplossing krijgt voor jouw probleem.

Ik begrijp jouw verlangen als geen ander. Dus zorg dat je de principes van slow living leert, zodat je de weg vindt naar het leven wat je graag wil.

spreker marlou van leeuwen

wie ben ik?

In 2017 belandde ik bijna in een burn-out. Ik besefte dat ik veel te weinig aandacht had in mijn leven. Aandacht voor mezelf, mijn passies en mijn lievelingsmensen. Ik paste de principes van Slow Living toe en veranderde mijn leven drastisch. Slow Living gaat verder dan de moestuin: het is een lifestyle.

Ik bouwde aan mijn eerste onderneming als businesscoach. Om mensen deskundig te kunnen begeleiden, deed ik studies en verdiepte ik me in talloze onderwerpen. Ik studeerde af als Msc. Communication Sciences en deed 12 jaar ervaring op bij zowel A-brands als start-ups. Ik bereikte o.a. het AD, FunX radio & Mijn Geheim. Ik behaalde mijn NLP Practitioner, NLP Master & Reiki bij erkende opleidingsinstituten en momenteel studeer ik kruidengeneeskunde. Ik leerde dromen besturen, numerologie, tarot, Human Design, chakra’s, familiesystemen en persoonlijk leiderschap. Ondernemen leerde ik van de beste mentoren, zoals Tony Robbins, Charlotte van ‘t Wout en 1-1 coaches met meer dan 25 jaar ondernemerservaring. Boeken die ik heb gelezen vind je hier.

Je kunt een grote sprong maken naar een Slow Living, door goed zelfonderzoek en het bewandelen van jouw eigen pad. Ik kan je daar als geen ander bij begeleiden.

reacties op eerdere masterclasses: