Over Marlou van Leeuwen

Wanneer jij lekker leeft, is dat goed voor iedereen

De manier waarop wij werken klopt niet meer. Het piept en het kraakt. De personeelstekorten, burn-outs en stakingen vliegen je om de oren. En ook jij bent het beu, anders was je hier niet.

Terecht. Want stel je voor – even wild denkend – hoe het zou zijn als iedereen op de wereld kan bijdragen waar die goed in is, wat een ander kan gebruiken en waar die van houdt. En daarvoor een eerlijke prijs krijgt: geven & nemen in balans.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Laat mij je leiden door jouw transformatie. Dat is niet alleen goed voor jezelf, maar voor je hele omgeving en daarbuiten. Want als jij lekker in je vel zit, ontstaat er voor je het weet een rimpel-effect, zoals in het water, en inspireer je anderen.

Ga voor meer geluk en energie.
Doe het voor jezelf, en de wereld.

Als ik niet open had gestaan voor nieuwe ideeën…

Ik zou nooit zo’n heerlijk leven gehad hebben, als ik was blijven luisteren naar anderen.

“Je moet wel realistisch blijven.”
“€3000,- voor een nieuwe opleiding? Dat zou ik niet doen.”
“Voor jezelf starten? Maar je hebt nu toch een vast contract?”
“Ik denk niet dat er klanten komen als je niet vergoed wordt.”

Maar ik had al te lang geleefd naar maatstaven die niet voor mij pasten. Tegelijkertijd zag ik online mensen, buiten mijn eigen omgeving, die het anders aanpakten. Dat sprak mij aan. Ik luisterde hun podcasts, keek & las hun posts en volgde hun cursussen of coaching.

Ik vormde zo mijn eigen, nieuwe visie. Ik leerde gedurfde keuzes daarvoor te maken. Vertrouwen op mijn innerlijke kompas. Luisteren naar mijn lijf. Volgen van mijn roeping. Zo creëerde ik een heerlijk leven voor mezelf, waarbij ik écht zin heb in iedere dag en kan bijdragen aan een mooiere wereld (ben tenslotte een millenial 😉). En nu, kan ik dit jou allemaal leren.

Waar wacht je nog op?  😍

Misschien ken je me van…
droomcoach deurne
Wat je bij mij krijgt:

Het beste. Ik heb het ultieme programma voor je samengesteld. Met elementen uit:

 🎓 NLP Master, persoonlijke, loopbaan & business coaching
 🧘🏼‍♀️ Meditatie, hypnose, mindfulness, ademwerk
 📢 Marketing, strategie, PR, online video, socials
 📚 Human Design, familiesystemen, money mindset
 🔮 Spiritualiteit, Reiki, kaartleggingen

Eerdere klanten bereikten…
  • Antwoord op de vraag ‘wat wil ik’
  • Bevestiging en erkenning voor wie ze zijn
  • Het waarmaken van toekomstdromen
  • De moed om te ondernemen
  • Loslaten van faalangst
  • Innerlijke rust
  • Helderheid, vertrouwen, en energie
review shine on

Wat anderen zeggen over mij

“Van de honderden coaches die ik in mijn leven ben tegengekomen zijn er een paar bij gebleven waarin ik het vertrouwen heb dat ze daadwerkelijk het verschil kunnen maken voor mensen. Marlou is er daar één van. Je kunt van haar verwachten dat ze er vol voor gaat als ze je coacht. Marlou, je bent een topper waar je ook nog eens heel gezellig mee kan lachen.”

André – Ondernemer

“Marlou staat open voor het gesprek en toont oprechte interesse met de juiste vragen. Ze is nooit oordelend, maar toch doortastend wanneer dat nodig is. Marlou heeft gevoel voor humor, maar toont een serieuze kant en heeft een duidelijke visie en gedrevenheid als het om (persoonlijke) ontwikkeling gaat.”

Jan – Jobcoach

“Marlou stelt de juiste vragen, en ze geeft ook de ruimte om na te denken. Ik heb de rust die zij uitstraalt, de oprechte interesse en haar deskundige, natuurlijke manier van coachen als zeer warm ervaren.”

Ria – Financieel Allrounder

“Marlou brengt met haar enthousiaste spirit emotie en gedachten in beweging. Ze kan zich goed inleven in complexe vraagstukken die te maken hebben met doorontwikkeling op persoonlijk vlak. Marlou heeft een open houding waarbij duidelijk en helder communiceren het mogelijk maakt om samen in gesprek te gaan.”

Gerry – Medewerker Kwaliteitszorg

Wil jij checken of ik de juiste match op dit moment voor jou ben?

@marlou.vanleeuwen op instagram