Inspired Life Event

Inspired Life Event

Wanneer je het goed doet voor jezelf, is dat goed voor iedereen.

startende ondernemer

Ken jij dat ook, dat je even inspiratieloos bent over de richting die je op mag? Dat je wel vóelt dat je een grote potentie hebt, maar dat je niet weet wat precies en hoe je daar komt. En het moet wel goed zijn natuurlijk.

Je blijft vastzitten in je hoofd, waardoor de daadkracht en creativiteit niet lekker kunnen stromen. Je hebt behoefte aan zekerheid, een doorbraak en zorgeloosheid. Je ziet anderen, die dit wel hebben – en weet daarom dat het ook voor jou mogelijk is. Maar als het zo doorgaat, raak je vermoeid en uiteindelijk uitgeput. En toch, wil je het allemaal graag alleen blijven doen…

Ik begrijp je.

Hoe zou jij het vinden om…

✦ de 12 sleutels tot een leven vol inspiratie, geluk en succes te ontvangen?

✦ binnen één dag in de hoogste potentie van jezelf te stappen?

✦ te voelen en ervaren hoe jouw leven eruit kan zien wanneer jij jouw grote verlangen écht gaat leven?

✦ te verbinden met een kleine groep like-minded people in een prachtige en intieme omgeving?

✦ jezelf onder te dompelen in luxe, rust en liefde zonder schuldgevoelens?

Dacht jij minimaal 1x ‘ja, ik wil’? Dan is dit event voor jou!

✦ Inspired Life Event

2 juni 2023 | Asten-Heusden

Stel je eens voor…

Je komt aan bij een modern landelijke boerderij waar jij je direct met luxe, gastvrijheid en warmte omgeven wordt. Het voorjaarszonnetje schijnt op je gezicht en je kijkt uit over de groene velden. Deze dag heb jij jezelf gegund, wat een fantastisch cadeau! Je hoeft even aan helemaal niets te denken, behalve aan jezelf…

Je maakt kennis met de andere, like-minded deelnemers en er hangt een open, maar intieme sfeer. Tijdens deze interactieve dag tunen we in op jouw bezieling: wat drijft jou nu écht? Wat is jouw richting, jouw diepste inspiratie? Je ervaart hoe het is om dit te gaan leven en je stapt ter plekke in jouw hoogste potentie. We leren, reflecteren en verbinden – maar wel met beide voeten op de grond en overgroten met een goeie dosis humor. Ontspanning en rust komt iedere keer precies op tijd (net zoals het lekkere eten overigens 😋).

We ronden de dag af met een gezellige borrel, waar de gelegenheid is om nog even gegevens uit te wisselen voor samenwerkingen en ontmoetingen. Je gaat naar huis met je goodiebag en als jouw highest self, opgeladen en enorm geïnspireerd om direct aan de slag te gaan. “Ja, het mag anders, en daar ga ik nú aan beginnen!”

Het wordt een fijne, intieme bijeenkomst met plek voor maximaal 14 personen. Mijn ervaring is dat je dan dieper kunt verbinden – kwaliteit boven kwantiteit. Kies jij ook voor kwaliteit en wil je 1 van de 14 stoelen?

MAAR! Voor wie all-in gaat, heb ik iets heel speciaals…

Golden Experience ✨

1 & 2 juni 2023 | incl. suite & diner

Deze Golden Experience is voor de ondernemers die zichzelf iets durven te gunnen. Dompel jezelf extra lang onder in overvloed en stap in de identiteit van die succesvolle ondernemer die je verlangt te zijn…

Jouw extra’s:

✦ Een geweldige nachtrust, omdat je donderdag 1 juni al incheckt op je super deluxe suite.

✦ Een ervaring van overvloed op alle vlakken door de waanzinnige omgeving, een exclusief diner met de andere vips én een uitgebreid luxe ontbijt op de dag van het event.

✦ Dagafsluiting bij het haardvuur of lekker in je eigen bubbel op je kamer.

✦ Een secret ochtendsessie om de eventdag super te beginnen!

✦ Je maakt kans op de meest luxueuze Master Suite met vrijstaand bad door iemand uit je netwerk ook mee te nemen als Goldie!

Deze investering moet je niet maken met je hoofd. Als deze weldaad voor jou bestemd is, zul je dit voelen in je diepste kern. Voel jij hem?

NOT YOUR AVERAGE COACH

Over Marlou

Marlou is een unieke coach die met een gemiddelde beoordeling van 9.7 bijzonder hoog scoort. Ze is dé expert op het gebied van bezield leven. De afgelopen 2 jaar bouwde ze op authentieke, bezielde wijze aan haar eigen bedrijf en bereikte zo het AD, FunX radio en Mijn Geheim.

Marlou is naast ondernemer ook moeder, getrouwd en een wandelende bibliotheek. Ze geniet van schoonheid, kwaliteit en nieuwe ervaringen.

Ervaringen van anderen

beste business coach
1-1 coaching

So, what’s it gonna be?

Inspired Life Event | 1& 2 juni 2023 | Asten-Heusden

Slechts 14 tickets beschikbaar

Regular, 2 juni, 09.30 – 17.00

✔️ Toegang tot dagevent
✔️ Geheel verzorgd

€420,- ex btw

Golden Experience, 1 & 2 juni

✔️ Toegang tot dagevent
✔️ Geheel verzorgd
✔️ Heerlijk diner met andere Goldies
✔️ Luxe suite voor ultieme rust
✔️ Uitgebreid ontbijt

€480,- ex btw

Besluitvaardigheid wordt beloond: voor de Golden Experience investeer je slechts €60,- meer, maar er zijn slechts 6 suites beschikbaar. Dus wees snel!

Hoe ziet het programma eruit?

Ik snap het. Dat is iets wat ons hoofd graag wil weten, maar dit event vraagt van je te vertrouwen op je gevoel. Dat moet je durven. Moed, het nemen van (kleine) risico’s en investeren in jezelf zijn belangrijke skills om te groeien. Daarom deel ik geen programma hier.

Natuurlijk krijg je later details toegestuurd, al zitten er ook kleine verrassingselementen in.

Waar kan ik parkeren?

Er is meer dan genoeg gratis parkeerplek op locatie.

Kan ik de tickets aftrekken bij de belasting?

Zeker, dit businessevent is aftrekbaar. Hoe goed jij je voelt, zo goed gaat het met je onderneming.

Ik werk als professional in loondienst. Is het dan ook voor mij?

Wat voor positief effect heeft het denk je op jouw werkzaamheden, je klanten en het bedrijf, wanneer jij je geïnspireerd voelt en een heldere visie hebt? Persoonlijk leiderschap, passie en oprecht kunnen verbinden zijn high value skills die jou en het bedrijf waarvoor je werkt doen groeien.

Mogelijk heeft je werkgever een ontwikkelingsbudget en is het voor hen aftrekbaar bij de belasting.

Kan ik alleen komen?

Ja! Ik ben vaak alleen naar dit soort evenementen gegaan, dat is geweldig. Je hebt namelijk alle ruimte om nieuwe contacten te leggen of de aandacht op jezelf te richten (en hoe vaak doe je dat nu écht?).

Waarom staan er andere prijzen in de ticketshop?

In de ticketshop worden prijzen inclusief btw getoond, als ondernemer betaal je deze natuurlijk niet en het is als businessevent aftrekbaar.

Ik vind het te duur.

Ooit dacht ik hetzelfde als jij, en vond ik dit een hoge investering. Geloof me, ik weet waar je vandaan komt. Het beste wat ik je kan meegeven is om te investeren (tijd, geld en energie) in je verlangen. Je investeert niet in mij, maar in jezelf. Wat je aandacht geeft, groeit.

En ja, het mag wel spannend voelen. Het mag een financiële stretch zijn. Daarmee doorbreek je oude belemmeringen en zet je direct transformatie in gang. Wat denk je dat het jou oplevert, wanneer jij vol inspiratie dit event verlaat? Wanneer je waardevolle contacten opdoet? Wanneer je jouw brein programmeert op comfort en luxe? En wat betekent dit wel niet voor jouw welzijn, jouw bedrijf of jouw gezin?

Ik heb iets leuks voor in de goodiebag.

Hoe leuk is dat! Je mag een mailtje sturen naar mijn team op info@marlouvanleeuwen.nl. Zij zullen kijken of het matcht.

Ik heb nog andere vragen.

Uiteraard krijg je na aankoop van een ticket alle laatste details toegestuurd. Ook kun je dieetwensen doorgeven. Mocht je nu al belangrijke vragen hebben, stuur dan een mailtje naar info@marlouvanleeuwen.nl, dan pakt mijn team dit op.