Groeigesprek

Jouw gratis groeigesprek

Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is in dit leven? Plan dan met mij een gratis groeigesprek. Dit gesprek zal jou eindelijk de bevestiging en erkenning geven die je zoekt. Ik ga je inspireren om jouw kansen te zien en je ook motiveren om deze te pakken.

groeigesprek Marlou van Leeuwen

Dit is wat ik doe ✨

1-1 coaching
groeien met je bedrijf
spirituele coaching

Is dit geschikt voor jou?

✔️Je merkt dat je veel in je hoofd zit en wil acteren vanuit je gevoel
✔️Je zit nu niet op je plek, je bent toe aan iets anders
✔️ Je bent zoekende naar wat je wil
✔️ Je wil je hart volgen
✔️ Je wil denk je een eigen bedrijf, maar wat en hoe dan?
✔️ Je wil meer leren over marketing en klantenwerving
✔️ Je bent bereid om te investeren in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling
✔️ Je kiest voor kwaliteit

Boek nu jouw gratis groeigesprek

Blije mensen, daar doe ik het voor!

“Ik ben ooit begonnen bij Marlou vanwege nachtterroraanvallen. Ik heb de aanvallen kunnen bedwingen, maar merkte daarna dat ik nog meer te doen had.

Ik stapte in haar 1-1 traject. Dit is een van de beste keuzes die ik heb gemaakt. Wat heeft het me niet opgeleverd? Ik ben niet alleen van zowel mijn bewuste als mijn onbewuste problemen afgekomen, maar ik heb ook heel veel stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben dingen gaan doen die ik eerder nooit deed. Zoals uit een vliegtuig springen, alleen op stap gaan, alleen naar een concert gaan. Ik ben nu bezig met een eigen bedrijf opstarten, onder begeleiding van Marlou.

Marlou is heel open, heel behulpzaam en makkelijk om mee te praten. Als er iets is kan ik haar altijd bereiken. Het voelt altijd goed om bij haar te komen. Er wordt goed voor je gezorgd, Marlou regelt alles. Je bent er voor jezelf en dat laat ze je ook echt voelen. Waardoor je je makkelijker kunt uiten, je doelen bereiken en achter nieuwe dingen komt van jezelf.

Ik heb mijn comfort zone verlegd, en ik ben van plan dit nog veel vaker te doen. Je komt erachter wie er goed voor je is en wie niet goed voor je is. Omdat je erachter komt wie je zelf bent en wat je zelf wil.

Mijn grootste inzicht is geweest dat het belangrijker is om naar jezelf te kijken dan naar anderen. Ik was hiervoor erg bezig met: wat vinden anderen? Vinden ze me wel leuk? Nu ik meer met mezelf bezig ben, komen mensen als vanzelf naar me toe.

Proberen kan altijd. Ga een keer het gesprek met haar aan, dan merk je vanzelf wel of het wat voor je is of niet. Als je het gevoel hebt dat het past, grijp die kans aan! Want zo’n kans krijg je niet heel vaak.

“Ik heb voor Marlou gekozen omdat ze een hele lieve en toegankelijke vrouw is. Ze luistert zonder een oordeel te vellen, wat heel fijn is en vertrouwd voelt.

Marlou is ook écht ontzettend goed in haar vak. Ze weet moeiteloos verschillende oefeningen en gespreksonderwerpen te combineren. Waardoor je enerzijds praktische, nuchtere oefeningen hebt en anderzijds spiritualiteit meekrijgt. Je krijgt daardoor een hele mooie mix die aansluit op wat je zelf nodig hebt.

Ik heb mezelf enorm leren kennen in dit traject en echt ontdekt wat ik heel graag wil in mijn leven en vooral ook wat absoluut niet. Na het traject heb ik handvatten meegekregen die mij op dagelijkse basis helpen om de juiste keuzes te blijven maken. Dus dat is echt heel fijn. Dit herken ik niet uit eerdere coachingstrajecten of afspraken bij psychologen.

Een ander dingetje wat ik wil uitlichten van het traject is de Human Design reading. Die heeft mij heel veel bevestiging en erkenning gegeven. Die inzichten helpen mij nog iedere dag. Ze geven heel veel rust.

Marlou is lief, toegankelijk, begripvol, empatisch, maar ook zeker direct en niet bang om de confrontatie met jezelf aan te laten gaan. Ik denk dat Marlou in die zin alle eigenschappen heeft die je in een goede coach zoekt. Wat ik heel krachtig vond aan Marlou is dat zij in staat was om de sessies zo samen te stellen, dat ze heel goed bij mij paste. En ik denk dat dat komt dat ze echt oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon en dat ze je oprecht wil helpen. Dat siert haar.

Ik ben niet zo spiritueel aangelegd, maar Marlou kon heel goed de brug slaan met spiritualiteit. Waardoor ik sessies kreeg die dus heel goed bij mij als persoon paste. En dat is natuurlijk heel erg prettig.

Dit traject heeft mij zeker veranderd als mens, en ook in mijn werk. Doordat ik veel helderder heb wat ik wil in het leven is het veel makkelijker om keuzes te maken. Ik begrijp mezelf veel beter, omdat ik mezelf veel beter heb leren kennen. Dat maakt het gewoon veel makkelijker om jezelf door de dag heen te bewegen.”

“Marlou had mij voorheen geholpen met een kleine oefening. Die kleine oefening had op mij zoveel effect, dat toen ik op het punt kwam dat ik niet wist wat ik wilde, dat ik toen toch weer in contact kwam met Marlou.

Vooraf heb ik even getwijfeld over de kosten, maar in the end vind ik investeren in jezelf erg belangrijk.

Ik ben erachter gekomen dat er echt nog veel meer in mij zit. Ik weet waar ik voor sta, welke richting ik op wil en waar ik echt in geloof. En dat ben ik nu gaan doen.

Ik heb Marlou ervaren als een zeer lieve en zorgzame coach, die goed luistert. Zij gelooft heel erg in haar eigen kracht en daardoor nam ze mij heel erg mee. Ze vertelt ook haar eigen verhalen, waardoor je voelt dat jouw twijfels menselijk zijn.

Wat ik heel fijn vond is dat ik naast de fysieke afspraken, ik Marlou altijd een berichtje mocht sturen bij vragen en twijfels. Dan kreeg ik altijd een overtuigend en enthousiast spraakbericht terug, waardoor ik zelf weer energie kreeg.

Ik ben veel zelfverzekerder. Wat ik al voelde, durf ik te uiten. Ik durf ervoor te staan en mijn eigen mening daarover te geven. Ik ben me bewust geworden van wie ik zelf ben en daar naar gaan acteren.

Ik weet nu ook veel beter wat ik wil in werk. En dat is een wisselwerking. Niet alleen “ik leer van een bedrijf”, maar “een bedrijf kan ook van mij leren”.

Het zien en het geloven dat deed ik wel al, maar ik acteerde er nog niet naar. Ik ben veel meer gaan doen om tot mezelf te komen en te doen waar ik in geloof.

Ik begrijp nu ook waarom ik zoveel dingen leuk vind, iets wat ik vroeger super lastig vond. Ik dacht dat ik keuzes moest maken, maar ik ben erachter dat ik er juist gebruik van kan maken. Dat het juist een hele mooie eigenschap is.