Ervaringen van anderen

Wat anderen zeggen:

“Praten helpt, maar wat Marlou doet is je ergens bewust van maken. Zo creรซert ze inzichten op een laagdrempelige manier, zodat je het met kleine stapjes kan toepassen in je dagelijks leven. Deze kleine stapjes hebben voor mij een grote uitwerking gehad, waar ik Marlou enorm dankbaar voor ben. Ze weet precies bij iedere ambitie of probleem de juiste vragen en technieken te gebruiken, waardoor alles enorm helder wordt.”

Sanne – Allround Creative

“Na een moeilijke periode met burn-out gerelateerde klachten moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Maar, wat wilde ik eigenlijk? Waar moest ik beginnen met zoeken? Marlou heeft me op een toegankelijke en prettige manier geholpen om dit te ontdekken.

Zonder oordeel en met duidelijke oefeningen wist ze naar boven te halen wat ik onbewust ergens weggestopt had. Ze vult de antwoorden niet voor je in, maar zorgt er met gerichte vragen en heldere communicatie voor dat je zelf ontdekt hoe jij je ideale werkleven voor je ziet.

Het resultaat? Een leuke, nieuwe job bij een bedrijf dat qua cultuur en missie perfect aansluit op mijn eigen normen en waarden. Plus daarnaast de realisatie dat ik eigenlijk heel ondernemend ben en graag ook aan de slag wil als creatieve freelancer! Dankzij Marlou heb ik er alle vertrouwen in dat ik mijn carriรจrepad de komende jaren weer met plezier ga bewandelen.”

Marielle – SEA Specialist

depressie coaching review

“Ik was al bij 4 psychologen geweest, maar pas bij Marlou kon ik mijn depressie achterlaten. Ik kwam met negatieve gedachten, ik had het gevoel de draad in mijn leven kwijt te zijn, maar nu zie ik talloze mogelijkheden.

Ik ben binnen 1,5 week van 7 slechte naar 4 goede dagen gegaan, en dat werden er al gauw meer. Binnen enkele sessies heeft Marlou mij geleerd hoe ik dingen kan verwerken en om kan gaan met negatieve emoties, om zo weer voor het positieve te kunnen gaan.

Ze gaf me innerlijke rust. Dat maakt dat ik mijn medicijnen mag afbouwen. Sinds de coaching sta ik weer met plezier op, heb ik een baan en ik weet wat mijn toekomstdromen zijn.”

Sarah – Kok

“Tijdens de therapie voelde ik de positieve kracht van Marlou, Marlou toont veel respect naar je en stelt de juiste vragen waardoor dat ik tijdens de therapie gevoelens kreeg die ik van tevoren niet had of herinnerde.

Om mezelf meer rust te geven voor mijn angsten heb ik op advies van Marlou een meditatie gedaan. Ik merkte tijdens de meditatie dat ik meer rust (zen) en positieve gevoelens kreeg. 

Het was een pittige therapie maar als uitkomst dat ik minder last heb van mijn faalangst en met een krachtig en positief gevoel mijn examen ga maken zonder dat ik het gevoel heb dat ik ga falen. Ik begrijp de theorie voor mijn examen beter dan eerst, hierdoor geeft mij dit een zeker gevoel en weet ik van mezelf dat ik mijn examen ga halen zonder dat de faalangst weer naar boven komt. Zoals wat Marlou zei tegen mij, na de therapie en nog steeds: YOU CAN DO THIS!!! 

Kortom Marlou heeft mij enorm geholpen en ik kan iedereen aanraden om bij haar een afspraak te maken voor life coaching en andere dergelijke coaching. Al met al je krijgt zeker waar voor je MIND!”

Fleur – Verzorgende IG

droomcoach

“Ik heb echt super goede hulp gehad van Marlou! Doordat mijn werk uit diensten bestaat en ik dus vaak heel onregelmatig werk (denk daarbij aan veel avonden en nachten), sliep ik slecht. Hierdoor kreeg ik meer last van nacht terror aanvallen. Door de hulp van Marlou is mijn slaapritme heel erg verbeterd en slaap ik dus een stuk beter. Zelfs de nacht terror is verdwenen. Heel erg bedankt!”

Jasper – Playout Operator

Wat een ander kan, kun jij ook

Loopbaancoaching review

“Door Marlou ben ik erachter gekomen dat er meerdere manieren zijn om je einddoel te behalen. Haar deskundige vragen halen antwoorden bij mij naar boven waar ik zelf nooit op gekomen zou zijn.

Berend – Student

“Tarot kaartlegging bij Marlou gedaan gericht op het verleden, heden en toekomst. Marlou helpt goed om de juiste betekenis van iedere kaart te leren begrijpen en geeft duidelijk antwoord op vragen die je hebt. Het resultaat was een bevestiging en tevens een aantal nieuwe inzichten.”

Ben – Ondernemer

Droomcoach review

“Marlou heeft me geholpen om anders tegen mijn slaapproblemen aan te kijken. Het is zeer prettig om hier met Marlou over te praten. Ze heeft veel kennis, betrekt er wetenschappelijke onderzoeken bij, en weet zo tot de kern te komen. Ze heeft me geholpen om mijn dromen meer te sturen. Tijdens het gesprek coacht ze je op een prettige manier tot een gewenst resultaat. Ik kan het zeker aanraden voor iedereen met nare dromen of als je op zoek bent naar een betere slaapkwaliteit. Dankjewel Marlou!”

Annemarie – Account Manager

Review loopbaancoaching

“Marlou heeft mij geholpen om een richting in te denken die ik nog niet van mezelf kende. Naast fijne begeleiding en oprechte gesprekken hebben we oefeningen gedaan om mezelf beter te leren kennen.

Marlou stelde doortastende vragen en tijdens de sessie kon ik erg open zijn doordat ik me erg op mijn gemak voelde. Door de coaching sessies met Marlou heb ik bepaalde onzekerheden achter me kunnen laten. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor, en daarom kan ik het je zeker aanraden!”

Danielle – Sales Consultant

“Ik had al een paar jaar last van faalangst en enorme stress rondom school en presteren. Er overspoelde mij altijd paniek en angst op momenten van druk. Daardoor ben ik vier keer op gemoeten voor mijn rijbewijs.

Na รฉรฉn sessie ben ik van mijn faalangst af en heb ik leren omgaan met mezelf in stress-situaties. Ik heb daardoor mijn rijbewijs gehaald en heb weer grip op de situatie. Daarbij slaap ik beter en neem ik momenten voor mezelf. Als je last hebt van faalangst of van stress dan is dit echt een geweldige oplossing.”

Isa – Student

ellen verhoeven review

“Marlou is een fijne en effectieve coach, die haar sessies volledig inricht en aanpast op persoonlijke thema’s en behoeftes. Ze maakte mijn wensen en belemmeringen super tastbaar en inzichtelijk door de juiste vragen te stellen en mij de ideale situatie te laten visualiseren en voelen. Bedankt voor je coaching, Marlou!”

Ellen – Women’s Soul Coach

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

The distance between dreams and reality is called action.