Ebook

Laat mij je de weg wijzen naar een bezield leven

Vanuit je passie, wie je werkelijk bent en met sprankeling!

“Het klinkt altijd mooier dan het is”

Je ziet ze vast wel eens, mensen die alles voor elkaar lijken te hebben. Gelukkig in de liefde, een mooi huis, een eigen bedrijf… en bovenal die sprankeling in hun ogen. En toch, jij denkt:

Het zal vast wel niet zo rooskleurig zijn.
Het is niet aan mij besteed
/ ik kan dat niet.
Ik heb niet genoeg geld, tijd en/of energie.

Ik begrijp dat. Maar je bent nu wel hier belandt. Ergens word je er toch tot aangetrokken. Voel je, misschien zit er iets. Wanneer je dat voelt, lees dan mijn ebook. Want waar jij nu staat, stond ik ooit ook.


Herken je dit?

✔️ Je droomt van een leven wat je nu niet hebt.

✔️ Een bepaald idee of verlangen blijft kriebelen en terugkomen.

✔️ “Ooit wil ik wel iets voor mezelf” hoor jij jezelf zeggen en denken.

✔️ Je hebt al stappen gemaakt, maar VOELT nog geen overvloed, vrijheid of voldoening.

Van verbazing naar sprankeling

“Sta jij dan werkelijk iedere dag met plezier op?” vroeg ik Maurice vol verbazing. Ik wist niet anders, dan dat werken niet leuk was, maar simpelweg iets wat je hoorde te doen. Inmiddels begrijp ik dat hij toen al leefde vanuit passie, bevlogenheid en zijn diepste zelf. Ik heb de afgelopen jaren niets gedaan dan dat, en dit mezelf enorm eigen gemaakt. Nu wil ik dit doorgeven aan jou.

Vraag mijn ebook aan

ebook droomleven realiseren

Dit zeggen anderen, die je voor gingen:

ebook

Wat je krijgt

Een ebook van 21 pagina’s.

Met mijn oprechte, authentieke verhaal. Authenticiteit is key voor een bezield leven. Alleen wanneer ik mezelf laat zien, kan ik jou die kracht doorgeven.

De 4 stappen van de Awaken Your Fire methode. Alles wat ik heb geleerd, heb ik zo simpel mogelijk samengevat voor je. Zodat je het ook kunt leren. Dit is echt alles wat je hoeft te doen.

Een praktisch invulblad zodat je de 4 stappen direct concreet kunt maken voor jezelf.

Als bonus, 3 mega money blocks die het makkelijk ontvangen van meer geld in je leven serieus kunnen blokkeren. Bewustwording hiervan zal je helpen.

Na het lezen van het ebook, enkele emails met waardevolle tips vanuit mij. Zoals je in de reviews kunt lezen, worden ze erg gewaardeerd.

Waarom zoveel waarde, gratis?

Mijn pad hierin is ook begonnen met gratis ebooks, posts en masterclasses. Ik ben dankbaar dat deze mensen dit gratis met mij wilde delen. Ik had nog zoveel vraagtekens, was nog zo sceptisch, dat ik niet bereid was om te investeren. Maar al deze gratis content gaf me meer en meer kennis waar ik niet om heen kon. Dat heeft ertoe geleid dat ik zelf durfde te gaan experimenten. En dat heeft mij zoveel geluk gebracht, dat gun ik werkelijk iedereen.

Vraag mijn ebook aan

ebook droomleven realiseren