Droomcoach

Jouw dromen en nachtmerries willen je iets vertellen…

Als 13-jarige leerde ik mezelf hoe ik mijn nachtmerries kon veranderen naar een fijne droom. Vanaf toen had ik een fascinatie voor dromen & slaap. Nu help ik anderen aan een betere nachtrust.

Wanneer kan een droomcoach helpen?

  • Je hebt last van één of meerdere nachtmerries.
  • Je slaapt onrustig, je hebt moeite met inslapen en je wordt niet uitgerust wakker.
  • Je ervaart slaapverlamming: het lijkt alsof je wakker bent, maar je kunt jezelf niet bewegen.
  • Je hebt een onregelmatig werkritme en slaapt slecht.
  • Je hebt een terugkerende droom en begrijpt niet waarom.
  • Je bent op zoek naar de betekenis van dromen.

Herken je één of meerdere punten?

“Door de hulp van Marlou is mijn slaapritme heel erg verbeterd. Zelfs de nachtterror is verdwenen.
– Jasper

droomcoach

Dear mind, stop thinking so much at night. I need sleep.

Dromen met betekenis

Als kind had ik zoveel last van nacht-merries, dat ik met mijn moeder naar de dokter ging. ‘Drink een glas warme melk’ was het advies. Daar kon ik niets mee.

Hoe goedbedoeld ook. Ik ging zelf uitproberen. Ik leerde mezelf te herkennen dat ik droom, de droom aan te passen en mezelf wakker maken. En toen werd het pas echt leuk. Ik was bijvoorbeeld zwanger in Coronatijd, maar ‘s nachts bouwde ik de nodige feestjes – die ik zo miste. Inmiddels ken ik nog veel meer droom- & slaaptechnieken, en heb ik geen nachtmerries meer. Wel heb ik dromen, en ik weet hoe ik ze kan gebruiken voor zelfontwikkeling en het beïnvloeden van mijn onderbewuste.

Marlou van Leeuwen

Misschien ken je me van…

Het grootste radiostadion onder jongeren FunX FM benaderde mij voor een interview over dromen en je kunt me ook vinden in Vitaily Magazine.

droomcoach
interview droomexpert

Wat is droomcoaching?

Een Droomcoach gaat met jou op zoek naar de betekenis van je dromen en nachtmerries en helpt je aan een betere nachtrust.

Tijdens je slaap communiceert je onderbewustzijn via je dromen. Wanneer je dus last hebt van nachtmerries, of een steeds terugkerende droom, wil je onderbewuste je iets vertellen. Ik help je om te achterhalen wat dit is en om een eventuele verandering te maken zodat jij weer lekker kunt slapen.

Ik heb me verdiept in slaap en het verkrijgen van een goede nachtrust. Of je nu wel of geen dromen & nachtmerries hebt: ik help je beter inslapen, kwalitatiever slapen en uitgerust wakker worden.

Ik pas droomcoaching toe in mijn coaching, als onderdeel van mijn 1-1 traject.

Prioritizing
a good sleep
is good self love

Ervaringen van anderen

Droomcoach review

“Marlou heeft me geholpen om anders tegen mijn slaapproblemen aan te kijken. Het is zeer prettig om hier met Marlou over te praten. Ze heeft veel kennis, betrekt er wetenschappelijke onderzoeken bij, en weet zo tot de kern te komen. Ze heeft me geholpen om mijn dromen meer te sturen. Tijdens het gesprek coacht ze je op een prettige manier tot een gewenst resultaat. Ik kan het zeker aanraden voor iedereen met nare dromen of als je op zoek bent naar een betere slaapkwaliteit. Dankjewel Marlou!”

Annemarie – Account Manager

droomcoach

“Ik heb echt super goede hulp gehad van Marlou! Doordat mijn werk uit diensten bestaat en ik dus vaak heel onregelmatig werk (denk daarbij aan veel avonden en nachten), sliep ik slecht. Hierdoor kreeg ik meer last van nacht terror aanvallen. Door de hulp van Marlou is mijn slaapritme heel erg verbeterd en slaap ik dus een stuk beter. Zelfs de nacht terror is verdwenen. Heel erg bedankt!”

Jasper – Playout Operator

“Marlou heeft mij in een korte sessie geholpen met mijn nachtmerries. Marlou luistert goed en komt snel to the point. Met een paar handige tips sliep ik al snel beter. Dank je wel!”

Iris

Wat houdt droomcoaching in?

Het verhelpen van nachtmerries, een betere slaapkwaliteit en bewust (lucide) dromen gaan niet over één nacht ijs. Focus, terugkoppeling en een sterke wil zijn namelijk essentieel voor een goed resultaat. Bovendien heeft verandering van iets wat je zo gewend bent tijd nodig. No worries, ik begeleid je hier doorheen.

iconfinder_icon-checkmark-round_211643 Je leert ontspannen inslapen voor een betere nachtrust
iconfinder_icon-checkmark-round_211643 Je krijgt tips voor een betere kwaliteit van slaap
iconfinder_icon-checkmark-round_211643  Je krijgt inzicht in de betekenis van je dromen
iconfinder_icon-checkmark-round_211643  Je leert herkennen dat je droomt
iconfinder_icon-checkmark-round_211643  Je leert je nachtmerries en andere dromen te sturen (lucide dromen)
iconfinder_icon-checkmark-round_211643  Je leert ontwaken van je nachtmerrie
iconfinder_icon-checkmark-round_211643  Je gaat zien hoe je dromen je kunnen helpen

Dit bereik je:

droomcoach voor nachtmerries deurne asten vlierden someren venray helmond eindhoven

1. Je hebt invloed op je dromen

Jij weet dat als je droomt, jij kunt herkennen dat je aan het dromen bent. Ook als dit een nare droom is. Jij weet dat dit de eerste stap is naar ofwel jezelf ontwaken, ofwel de droom zo aanpassen dat je er meer van kunt genieten. Jij bent een lucide dromer.

2. Je ervaart een betere nachtrust

De technieken die jij tegenwoordig toepast zorgen er sowieso voor dat je ontspannender gaat slapen, wat ervoor zorgt dat je minder nachtmerries hebt. En voor die ene keer dat het nog wel voorkomt, heb jij geen angst meer. Jij weet namelijk wat je kunt doen.

When we are asleep in this world, we are awake in another.

elke nacht nachtmerries

3. Je leert van je dromen

Dromen is voor jou geen vloek meer, maar een gift. Je kunt genieten van de creativiteit die je hebt en de avonturen die je meemaakt in je dromen. Je weet hoe je jouw dromen kunt lezen en hoe je zo kunt luisteren naar je intuïtie en onderbewustzijn.

Ik help jou aan een goede nachtrust.