Wat onderscheidt mij van anderen?

onderscheidend vermogen

Ben jij op zoek naar dat, wat jou onderscheidt van al die anderen? Misschien weet je wel al ongeveer waar je goed in bent, Maar vind je het toch lastig om dit te duiden. 

Er is helemaal niemand (!) zoals jij. En dat is precies jouw unieke kracht. Het beste wat je kunt doen voor jezelf en de wereld, is om zo puur mogelijk jezelf te worden. En alle laagjes die om jou heen gekomen zijn, weer af te schudden. 

Dan ontstaat er namelijk een niet tastbare, maar wel voelbare kracht, Jouw uitstraling, noem het aura, wat je wil. Waarmee je vanzelf aantrekt wat bij jou past, en afstoot wat niet meer past. Of dit nu omstandigheden, situaties of mensen zijn. 

Jij besteed namelijk vooral aandacht aan je eigen tuintje, wat helemaal opbloeit, En dat maakt dan anderen ook graag jouw tuintje komen bezoeken. Voor vruchtbare grond, mag je eerst opruimen.

🍂 Welke negatieve emoties, gedachten of situaties hou je vast, maar kun je beter loslaten?

Vervolgens heb je ruimte, om nieuwe plantjes te zaaien. 

🌱 Wat heb je al, en wat past daarbij? 

🌱 Wat wil je graag laten groeien?

🌱 Waar kun jij enorm van genieten? 

🌱 Hoe ziet jouw ideale tuin eruit? 

Ik help jou te zien waarom je tuintje nu niet tot bloei komt, Om te verwijderen wat in de weg zit. Een beschermende, maar wel open omheining te creëren. En om de juiste zaadjes te planten. 

Wil jij eens een check laten doen op jouw tuintje? Plan direct een 1-1 gesprek met mij in.

Gepubliceerd door Marlou Manders

Lifecoach

%d bloggers liken dit: