Waarom jij minder energie hebt dan een ander

opladen

Say yes to rest! ๐Ÿ˜Œ Voor de een is dit nog belangrijker dan voor de ander. En dat heeft een reden. Als je er niet naar gaat leven, zul je tegen de lamp aan blijven lopen.

Sommigen van jullie zullen dit herkennen:

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Je hebt veel slaap nodig
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Je lijkt minder energie te hebben dan anderen
๐Ÿ‘‰๐Ÿป En toch ben je verder gezond
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Je moet ‘opladen’
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Je wordt ineens overvallen door uitputting
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Je vraagt jezelf wel eens af of je zo lui bent
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Of dat je een misschien een aandoening hebt

Herkenbaar? Lees dan verder.

Ik ben erachter gekomen hoe belangrijk rust voor mij is.
Hoe ik dit meer nodig heb dan een ander.
En waarom.

Ik kan zoveel meer leveren en bijdragen als ik ook voldoende rust. ๐Ÿ”‹ Daarom vraag ik ook de tarieven die ik vraag: mijn vaardigheden kosten mij veel energie. En mijn energie is kostbaar. Ik kan deze maar 1x inzetten. En dat doe ik graag op de juiste manier. Dat kan alleen, als mijn bedrijf gezond is, en ik mijn inkomsten eruit kan halen. Zonder over mijn grenzen heen te gaan.

Of je me nu een mailtje stuurt, of een belletje geeft: neem contact met me op wanneer je bovenstaand herkent. Ik gun je namelijk zรณ erg de antwoorden op jouw vragen, en een manier om ermee om te gaan.

Gepubliceerd door Marlou Manders

Life Coach