Spiritueel Businesscoach

spiritueel businesscoach

Zoek je een spiritueel businesscoach?

Ik ben Marlou van Leeuwen, en ik help jou om jouw richting te vinden en je ware identiteit te ontdekken, om dit vervolgens met de juiste woorden te communiceren naar de buitenwereld. 

Wie ben ik nu echt, en wat wil ik? Er is niemand zoals jij, en dat is jouw unieke kracht. Ik geloof dat wanneer jij vanuit jouw eigen energie gaat leven, dat het leven leuker, makkelijker en lichter wordt voor jou en voor de mensen om jou heen. 

Ik heb zelf deze ontdekkingstocht doorlopen en ik weet hoe het voelt. Ik weet hoe fijn het is om gezien te worden, hoe uitzonderlijk het is om jezelf volledig te accepteren zoals je bent en hoe spannend het kan zijn om dit te laten zien. Zeker wanneer dit niet past binnen de status quo. 

Wat je van mij kunt verwachten is een warme en oprechte manier van coaching. Ik ben een scherpe waarnemer, ik luister tussen de regels door. Ik zie wat jij moet doen, om te bereiken wat je wil, en ik zal jou ook zeker de kracht meegeven om dat daadwerkelijk te gaan doen. Ik geloof er sterk in dat iedereen zijn eigen leven heeft, zijn eigen waarheid, en dat maakt dat klanten mij omschrijven als “oordeelloos”. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat spiritualiteit bijdraagt aan meer levensgeluk, en daarom gebruik ik het graag in mijn coaching, bijv. in de vorm van Human Design, dromen en kaarten. Dit zet ik naast technieken als NLP en westerse geesteswetenschappen. Zo krijg jij een ideale mix van het grotere geheel en praktische toepasbaarheid. 

Mocht je ondernemer zijn – of een ondernemersdroom hebben –  dan neem ik 12 jaar ervaring in communicatie, marketing & sales mee om jou te helpen bij de expressie van jouw nieuwe richting van binnen, naar buiten. De juiste woorden vinden is voor mij nooit een uitdaging geweest. 

Door twijfels en onzekerheden niet langer de overhand te laten nemen, ontstaat er een diepe liefde voor het leven. Wanneer je meer en meer leert om te leven in het nu, kun je met vertrouwen jouw toekomst creëren.  Zo kun je een voorbeeld worden voor jouw kinderen of andere mensen om jou heen. Want de beste manier om anderen iets mee te geven, is door het zelf voort te leven. 

Gepubliceerd door Marlou Manders

Life Coach