Het wordt beter

het wordt beter depressie

“Ik voelde een zachtere bries en ik wist: de winter is voorbij, mijn lente komt eraan.” 🌷 – Gehoord van een coachee in de praktijk.

Winters gaan voorbij

We hebben allemaal winters in ons leven. Een periode dat het wat minder leuk is allemaal. Dat we ons liever wat terugtrekken. Dat het moeilijk is om positief te blijven. Dat het gewoon veel is allemaal. 🥶🌨💨

Maar dit gaat over. Omstandigheden worden beter, tijd heelt wonden en er is ruimte voor de toekomst. Net zoals dat de winter overgaat in de lente.

Leven volgens de seizoenen

Kijk eens naar jouw leven. Wat waren jouw winters en jouw lentes? Misschien kun je het zelfs zo klein maken als een menstruatiecyclus. Of trek het juist eens groter: we komen uit een strenge, winterse lockdown, maar hé, contactberoepen mogen weer open. We kunnen meer naar buiten. Dat geeft hoop voor nieuwe mogelijkheden.

Met de 4 seizoenen naar levenscycli kijken bied je reflectie en perspectief. Hoe groot je sneeuwstorm ook was, je lente is in aantocht! 🌼🐝

Over mij
Over mij

Ik ben Marlou, gecertificeerd coach met de missie denken en voelen weer in balans te brengen. Alternatief, maar ook wetenschappelijk opgeleid. Nuchter én dromer. Ik luister zonder oordeel en zorg dat jij weet hoe je verder kunt.

Gepubliceerd door Marlou Manders

Lifecoach

%d bloggers liken dit: