Traject

Inspired Life Traject

Bezielde mensen ervaren een geluksgevoel waar anderen alleen van dromen. Ze leven een betekenisvol leven vanuit hun diepste inspiratie, ware roeping en passie. Ben jij er klaar voor om in jouw hoogste potentieel te stappen en het leven ten volste te gaan ervaren?

Klanten beoordelen mijn businesstrajecten gemiddeld met een 9.7

57% is keert terug voor guidance bij hun next level

Je hebt het prima voor elkaar, maar…

Je hebt veel te weinig tijd voor leuke dingen

Je doet een heleboel dingen die je geen zak aan vindt

Je moet vaak hard werken en bent vaak vermoeid

Je wordt niet enthousiast wanneer je je agenda ziet

Voor romantiek in je relatie heb je geen tijd en energie

Je denkt er al lang over iets anders te doen, en ziet anderen ook die stap maken. Maar anderen rekenen op jou…

Ik begrijp je.

Jij wil genieten van het leven.

Je wil werk doen waar je waar je blij van wordt. Daarvoor zoek je niet alleen strategische begeleiding, maar diepgang op jouw persoonlijke groei.

Je bent klaar voor een transformatie op diep niveau en staat open voor het onbekende avontuur (ook al is dat spannend).

Je wil zekerheid over wat de richting die je opgaat. Je begrijpt dat deze stip op de horizon de fundering is en gevolgen heeft voor jouw succes.

Je beseft je ook dat je het niet alleen moet doen, omdat je je eigen onbewuste sabotage niet kunt zien. Het levert jou veel op wanneer iemand jou scherp houdt, zodat niet afgeleid wordt, maar focus houdt.

Je wil blij worden van je agenda. Je wil echt wel werken, maar wel op jouw voorwaarden. En met voldoende vrije tijd voor je gezin, vrienden en hobbies.

Precies zoals ik leef en onderneem.

Voel jij die JA!?

En ben je bereid om bezield te gaan leven?
Dan nodig ik je uit voor:

Mijn Inspired Life Traject

6 of 12 maanden

1-1 begeleiding

live sessies & support op afstand

human design (energetische blauwdruk) & implementatie

energetische healing & transformatie op diep niveau

marketing & pr consultancy en concrete feedback op uitingen (indien gewenst)

strategische sparringspartner en directe feedback (indien gewenst)

toegang tot de Joy & Freedom Tribe voor een waardevol, like-minded netwerk

Dit heb je dan bereikt:

Richting

Je hebt een duidelijke stip op de horizon en gaat vol focus & motivatie!

zelfliefde

Vertrouwen

Je gelooft volledig in jezelf, je grote verlangen & je missie.

Geluk

Je ervaart enorm veel voldoening en geeft het leven minimaal een 9!

En dit zijn dé ingrediënten voor meer tijd, geld én plezier!

CREATE THE LIFE YOU CAN’T WAIT TO WAKE UP TO.

Eerdere deelnemers zeiden:

review shine on
spiritueel businesscoach

NOT YOUR AVERAGE COACH

Over Marlou

Marlou is een unieke coach die met een gemiddelde beoordeling van 9.7 bijzonder hoog scoort. Ze is dé expert op het gebied van bezield leven. De afgelopen 2 jaar bouwde ze op authentieke, bezielde wijze aan haar eigen bedrijf en bereikte zo het AD, FunX radio en Mijn Geheim.

Haar 12 jaar ervaring in Marketing & Sales helpt haar om deelnemers persoonlijk te adviseren, maar ook focus aan te brengen en snel resultaten te boeken. Marlou is belezen en breed onderlegd in traumaverwerking & persoonlijke ontwikkeling. Vraag haar: “Wat is jouw visie op X?” en ze is helemaal in haar element.

Marlou is naast ondernemer ook moeder, getrouwd en een creatieve kok. Ze geniet van schoonheid, kwaliteit en nieuwe ervaringen.

Over Marlou’s marketing expertise:

“We have been working with Marlou for some years now and she has been of great value in the development of the Donrox brand. Her high performance level can be characterized in qualities as: pro active, involved, skilled, to the point and trustworthy.” – Joris

Zij kozen voor een Inspired Life:

“Ik kwam Marlou tegen via een magazine van Richard de Leth. Ik was op naar het spirituele & energetische wat Marlou biedt als businesscoach. Ik was op zoek naar: Wat voor business wil ik runnen? Waar ligt mijn passie? Dit voelde goed.

Het belangrijkste moment ligt in onze eerste sessie. Waar ik zelf niet aan uitkwam, kreeg ik in onze sessie goed inzicht in. Hier kan ik mee verder!

Vanaf minuut 1 voelde het al vertrouwd. Dat is in het hele traject niet anders geweest. Je kunt je verhaal goed kwijt, wordt gehoord en krijgt goede adviezen en feedback.

Naast de heldere richting waren voor mij de minder tastbare dingen ook waardevol, zoals een heel simpel 3 stappen to-do lijstje. Maar ook op energetisch & spiritueel niveau heb ik zoveel inzichten waar ik zelf niet op was gekomen. Zo dacht ik over mijn Human Design: “Ja, ik snap dit en dit past goed bij mij”. Het gaf me een hele hoop helderheid.

Ik vond het heel fijn om bij Marlou te komen, ondanks dat het een stukje rijden was. Het is een mooie omgeving en fijne setting, geen kamertje op een industrieterrein. Mooi uitgekozen!”

“Ik heb voor Marlou gekozen omdat ze een hele lieve en toegankelijke vrouw is. Ze luistert zonder een oordeel te vellen, wat heel fijn is en vertrouwd voelt.

Marlou is ook écht ontzettend goed in haar vak. Ze weet moeiteloos verschillende oefeningen en gespreksonderwerpen te combineren. Waardoor je enerzijds praktische, nuchtere oefeningen hebt en anderzijds spiritualiteit meekrijgt. Je krijgt daardoor een hele mooie mix die aansluit op wat je zelf nodig hebt.

Ik heb mezelf enorm leren kennen in dit traject en echt ontdekt wat ik heel graag wil in mijn leven en vooral ook wat absoluut niet. Na het traject heb ik handvatten meegekregen die mij op dagelijkse basis helpen om de juiste keuzes te blijven maken. Dus dat is echt heel fijn. Dit herken ik niet uit eerdere coachingstrajecten.

Een ander dingetje wat ik wil uitlichten van het traject is de Human Design reading. Die heeft mij heel veel bevestiging en erkenning gegeven. Die inzichten helpen mij nog iedere dag. Ze geven heel veel rust.

Marlou is lief, toegankelijk, begripvol, empatisch, maar ook zeker direct en niet bang om de confrontatie met jezelf aan te laten gaan. Ik denk dat Marlou in die zin alle eigenschappen heeft die je in een goede coach zoekt. Wat ik heel krachtig vond aan Marlou is dat zij in staat was om de sessies zo samen te stellen, dat ze heel goed bij mij paste. En ik denk dat dat komt dat ze echt oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon en dat ze je oprecht wil helpen. Dat siert haar.

Ik ben niet zo spiritueel aangelegd, maar Marlou kon heel goed de brug slaan met spiritualiteit. Waardoor ik sessies kreeg die dus heel goed bij mij als persoon paste. En dat is natuurlijk heel erg prettig.

Dit traject heeft mij zeker veranderd als mens, en ook in mijn werk. Doordat ik veel helderder heb wat ik wil in het leven is het veel makkelijker om keuzes te maken. Ik begrijp mezelf veel beter, omdat ik mezelf veel beter heb leren kennen. Dat maakt het gewoon veel makkelijker om jezelf door de dag heen te bewegen.”

Laten we eerlijk zijn: meer tekst op deze pagina gaat jou niet meer zekerheid geven. Tune in bij jezelf. Wat voel je?

Het mag spannend zijn. Maar voel je ook enthousiasme? Dan nodig ik je uit voor een gesprek om nog beter in te voelen of dit juist is voor jou (en voor mij).

Meld je aan voor:

Mijn Inspired Life Traject

6 of 12 maanden

1-1 begeleiding

live afspraken & support op afstand

human design (energetische blauwdruk) & implementatie

energetische healing & transformatie op diep niveau

marketing & pr consultancy en concrete feedback op uitingen

strategische sparringspartner en directe feedback

toegang tot de Joy & Freedom Tribe voor een waardevol, like-minded netwerk