Exclusieve 1-1 coaching

Word jouw stralende zelf!

Herken jij dit?

Je voelt je niet helemaal happy. Je hebt eigenlijk niets te klagen, maar toch…

→ Je hebt weinig energie over aan het eind van de dag

→ Je bent zoekende: wat wil ik nou…

Wie ben ik nu echt, wat past bij mij?

→Je denkt veel na

→ Je ervaart stress

→ Je gaat altijd voor de beste keuze

→ Je wil het beste leveren in je werk

Ik ken dat gevoel, en weet hoe shit, verwarrend en lastig het kan zijn. Ik kom ook van die plek.

Zo kun je jouw leven ook ervaren…

Jij hebt een zeker gevoel over jezelf. Jij weet wat jouw kwaliteiten zijn en waar jouw energie volop kan stromen, maar je weet ook wat niet bij jou past of wat je te ontwikkelen hebt. Je accepteert alle kanten van jouw identiteit volledig – ook wanneer deze buiten de norm vallen – en durft daardoor jezelf te laten zien.

Jij weet welke richting je op gaat. Je hebt een stip op de horizon en houdt koers, stap voor stap. Niet dat je gehecht bent aan het resultaat, maar je bent wel toegewijd aan het proces. Jouw eigen proces, dat zich nog mooier ontvouwt met behulp van jouw persoonlijke leiderschap.

Jij kunt jezelf en wat je wil brengen vermarkten. Je kunt jouw missie communiceren met de juiste woorden, gegoten in een marketingstrategie die helemaal past bij jou als mens. Hierdoor manifesteer jij -met vertrouwen in het leven- al jouw wensen en verlangens.

Jij leeft nu, vanuit liefde voor jezelf en de wereld!

“Ik weet nu waar ik voor sta en welke kant ik op wil.”

“Al tijdens de eerste sessie voelde ik de energie stromen naar een positief perspectief.”

“Marlou liet mij de aanwezige kracht in mezelf weer voelen!”

Marlou van Leeuwen

Van opgebrand naar stralend! ☀️

Jaren geleden zag mijn leven er heel anders uit. Ik zat 40 uur van mijn week achter mijn laptop in een kantoor, haalde er weinig voldoening bij en was vrijdagavond helemaal gesloopt. Dit vooruitzicht voor de rest van mijn leven maakte me somber.

Één gesprek met een coach veranderde mijn leven. Ik werd écht gezien, met al mijn potentie en er bleek meer mogelijk dan ik dacht. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben, voor alles wat dit in beweging heeft gebracht. Mijn ontwikkeling kwam in een stroomversnelling.

Inmiddels leef ik nieuw leven, waarbij ik volledig mijn eigen autoriteit kan volgen. Ontzettend gezond voor jouw eigen kracht. En dat is alles behalve egoïstisch, want ga eens na wat voor effect het heeft op anderen wanneer jíj in je kracht komt? Heel goed voor jezelf zorgen is het beste wat je kunt doen!

Sta jij, net als ik toen, open voor jouw mogelijkheden?

One day retreat

10.30 – 14.30u

✔️ 1 retreat dag

Quarter boost

3 maanden lang

✔️ 2 retreat dagen

✔️ 1 video coachings

✔️ Jouw unieke Human Design

✔️ 3 maanden voice support

Abundance package

6 maanden lang

✔️ 4 retreat dagen

✔️ 2 video coachings

✔️ Jouw unieke Human Design

✔️ Human Design for business

✔️ 6 maanden voice support

€1296

Eenmalig, ex btw

€3888

3 x €1296, ex btw

€7500

6 x €1250, ex btw

⭐⭐⭐⭐⭐

Aanbevelingen

“Ik ben ooit begonnen bij Marlou vanwege nachtterroraanvallen. Ik heb de aanvallen kunnen bedwingen, maar merkte daarna dat ik nog meer te doen had.

Ik stapte in haar 1-1 traject. Dit is een van de beste keuzes die ik heb gemaakt. Wat heeft het me niet opgeleverd? Ik ben niet alleen van zowel mijn bewuste als mijn onbewuste problemen afgekomen, maar ik heb ook heel veel stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben dingen gaan doen die ik eerder nooit deed. Zoals uit een vliegtuig springen, alleen op stap gaan, alleen naar een concert gaan. Ik ben nu bezig met een eigen bedrijf opstarten, onder begeleiding van Marlou.

Marlou is heel open, heel behulpzaam en makkelijk om mee te praten. Als er iets is kan ik haar altijd bereiken. Het voelt altijd goed om bij haar te komen. Er wordt goed voor je gezorgd, Marlou regelt alles. Je bent er voor jezelf en dat laat ze je ook echt voelen. Waardoor je je makkelijker kunt uiten, je doelen bereiken en achter nieuwe dingen komt van jezelf.

Ik heb mijn comfort zone verlegd, en ik ben van plan dit nog veel vaker te doen. Je komt erachter wie er goed voor je is en wie niet goed voor je is. Omdat je erachter komt wie je zelf bent en wat je zelf wil.

Mijn grootste inzicht is geweest dat het belangrijker is om naar jezelf te kijken dan naar anderen. Ik was hiervoor erg bezig met: wat vinden anderen? Vinden ze me wel leuk? Nu ik meer met mezelf bezig ben, komen mensen als vanzelf naar me toe.

Proberen kan altijd. Ga een keer het gesprek met haar aan, dan merk je vanzelf wel of het wat voor je is of niet. Als je het gevoel hebt dat het past, grijp die kans aan! Want zo’n kans krijg je niet heel vaak.

“Ik heb voor Marlou gekozen omdat ze een hele lieve en toegankelijke vrouw is. Ze luistert zonder een oordeel te vellen, wat heel fijn is en vertrouwd voelt.

Marlou is ook écht ontzettend goed in haar vak. Ze weet moeiteloos verschillende oefeningen en gespreksonderwerpen te combineren. Waardoor je enerzijds praktische, nuchtere oefeningen hebt en anderzijds spiritualiteit meekrijgt. Je krijgt daardoor een hele mooie mix die aansluit op wat je zelf nodig hebt.

Ik heb mezelf enorm leren kennen in dit traject en echt ontdekt wat ik heel graag wil in mijn leven en vooral ook wat absoluut niet. Na het traject heb ik handvatten meegekregen die mij op dagelijkse basis helpen om de juiste keuzes te blijven maken. Dus dat is echt heel fijn. Dit herken ik niet uit eerdere coachingstrajecten of afspraken bij psychologen.

Een ander dingetje wat ik wil uitlichten van het traject is de Human Design reading. Die heeft mij heel veel bevestiging en erkenning gegeven. Die inzichten helpen mij nog iedere dag. Ze geven heel veel rust.

Marlou is lief, toegankelijk, begripvol, empatisch, maar ook zeker direct en niet bang om de confrontatie met jezelf aan te laten gaan. Ik denk dat Marlou in die zin alle eigenschappen heeft die je in een goede coach zoekt. Wat ik heel krachtig vond aan Marlou is dat zij in staat was om de sessies zo samen te stellen, dat ze heel goed bij mij paste. En ik denk dat dat komt dat ze echt oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon en dat ze je oprecht wil helpen. Dat siert haar.

Ik ben niet zo spiritueel aangelegd, maar Marlou kon heel goed de brug slaan met spiritualiteit. Waardoor ik sessies kreeg die dus heel goed bij mij als persoon paste. En dat is natuurlijk heel erg prettig.

Dit traject heeft mij zeker veranderd als mens, en ook in mijn werk. Doordat ik veel helderder heb wat ik wil in het leven is het veel makkelijker om keuzes te maken. Ik begrijp mezelf veel beter, omdat ik mezelf veel beter heb leren kennen. Dat maakt het gewoon veel makkelijker om jezelf door de dag heen te bewegen.”

“Marlou had mij voorheen geholpen met een kleine oefening. Die kleine oefening had op mij zoveel effect, dat toen ik op het punt kwam dat ik niet wist wat ik wilde, dat ik toen toch weer in contact kwam met Marlou.

Vooraf heb ik even getwijfeld over de kosten, maar in the end vind ik investeren in jezelf erg belangrijk.

Ik ben erachter gekomen dat er echt nog veel meer in mij zit. Ik weet waar ik voor sta, welke richting ik op wil en waar ik echt in geloof. En dat ben ik nu gaan doen.

Ik heb Marlou ervaren als een zeer lieve en zorgzame coach, die goed luistert. Zij gelooft heel erg in haar eigen kracht en daardoor nam ze mij heel erg mee. Ze vertelt ook haar eigen verhalen, waardoor je voelt dat jouw twijfels menselijk zijn.

Wat ik heel fijn vond is dat ik naast de fysieke afspraken, ik Marlou altijd een berichtje mocht sturen bij vragen en twijfels. Dan kreeg ik altijd een overtuigend en enthousiast spraakbericht terug, waardoor ik zelf weer energie kreeg.

Ik ben veel zelfverzekerder. Wat ik al voelde, durf ik te uiten. Ik durf ervoor te staan en mijn eigen mening daarover te geven. Ik ben me bewust geworden van wie ik zelf ben en daar naar gaan acteren.

Ik weet nu ook veel beter wat ik wil in werk. En dat is een wisselwerking. Niet alleen “ik leer van een bedrijf”, maar “een bedrijf kan ook van mij leren”.

Het zien en het geloven dat deed ik wel al, maar ik acteerde er nog niet naar. Ik ben veel meer gaan doen om tot mezelf te komen en te doen waar ik in geloof.

Ik begrijp nu ook waarom ik zoveel dingen leuk vind, iets wat ik vroeger super lastig vond. Ik dacht dat ik keuzes moest maken, maar ik ben erachter dat ik er juist gebruik van kan maken. Dat het juist een hele mooie eigenschap is.

review

Waarom mijn coaching uniek is

ebook marlou van leeuwen
Je bespaart veel geld, maar krijgt maatwerk

Om te komen waar ik nu sta heb ik duizenden euro’s en heel veel tijd geïnvesteerd. Opleidingen, boeken, cursussen, coaching… Jij krijgt precies het juiste pakket hiervan, speciaal afgestemd op jouw behoeften.

vrije levensstijl
Ik ga dieper dan anderen

Ik hoor het vaak, dus ik ga het maar ownen: ik ga dieper dan de gemiddelde psycholoog of coach. Fysieke 1-1 coaching met energie heeft iets magisch dat niet geëvenaard kan worden met enkel videocalls en het stellen van vragen.

Ik geef je liefde, zelfvertrouwen en empowerment mee

Je gaat voelen wat jouw mogelijkheden zijn en tegelijkertijd zetten we jou in je kracht. Met de juiste acties, ga jij al snel sky high! 🚀

Na mijn coaching heb je dit bereikt:

1

Je kent jezelf op een diep niveau, met jouw unieke talentencombinatie.

2

Jij voelt wat de juiste richting is voor jou, en gaat vol vertrouwen!

3

Zelfliefde, zelfacceptatie en zelfexpressie zijn jouw sleutels tot succes.

“Ik weet nu waar ik écht gelukkig van word!”

“Ik weet wat mijn toekomst dromen zijn”

Ik voel me zoveel relaxter en weer heel sterk!

Dit krijg je allemaal:

Onderstaand is van toepassing wanneer je kiest voor Quarter Boost of Abundance. Bij Abundance help ik je ook nog met startup, marketing & communicatie.

Module 1: wie ben ik in de kern & breedte?

Je kunt reizen in de hoop jezelf te vinden, maar ik ben dichterbij. Met behulp van hypnose-oefeningen, juiste vragen, en een Human Design reading ontdek jij de diepere lagen in jezelf.

levenspad
Module 2: levenspad & genius zone

Nu je weet wie je bent, gaan we onderzoeken waarvoor je hier bent. Waarom ben jij op deze aardbol gezet? Je vindt je passies, talenten en zingeving. En na deze module weet jij hoe ze een GOUDEN combi vormen. 🌟

hindernissen
Module 3: praktisch & hindernissen

Een levenspad is niet een rechte lijn van A naar B. Je raakt wel eens de weg kwijt, moet hobbels nemen of krijgt een lekke band. In module 3 bereiden we je hierop voor, zodat jij klaar bent als het op je pad komt.

“Marlou, jij verandert levens. Dat is onbetaalbaar!”

Van de honderden coaches die ik in mijn leven ben tegengekomen zijn er een paar bij gebleven waarin ik het vertrouwen heb dat ze daadwerkelijk het verschil kunnen maken voor mensen. Marlou is er daar één van.”

Ze is nooit oordelend, maar toch doortastend wanneer dat nodig is.”

One day retreat

10.30 – 14.30u

✔️ 1 retreat dag

✔️ Één van de modules

Quarter boost

3 maanden lang

✔️ 2 retreat dagen

✔️ 1 video coachings

✔️ Module 1, 2 & 3

✔️ Jouw unieke Human Design

✔️ 3 maanden voice support

Abundance package

6 maanden lang

✔️ 4 retreat dagen

✔️ 2 video coachings

✔️ Module 1, 2 & 3

✔️ Jouw unieke Human Design

✔️ Human Design for business

✔️ Strategie, marketing & communicatie

✔️ 6 maanden voice support

€1296

Eenmalig, ex btw

€3888

3 x €1296, ex btw

€7500

6 x €1250, ex btw

⭐⭐⭐⭐⭐