1-1 coaching

vind de rust die je zoekt

leven in balans & met zachte kracht
  • in 4 maanden een slow living lifestyle voor meer liefde, energie en bij jezelf: hierin staat innerlijk werk centraal.
  • in 8 maanden een slowpreneur met ook meer vertrouwen, overzicht en kwaliteit: hierin combineren we innerlijk werk met business.

druk, druk, druk


Als ondernemer weet je best wel dat het belangrijk is om de balans te bewaken. Ambities waarmaken, een aantrekkelijke partner zijn, een liefdevolle ouder zijn voor je kinderen en ook nog fysieke gezondheid. Maar… hoe dan?!

Je krijgt het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen, en dat maakt dat je twijfelt, uitstelt en een gevoel krijgt van tekortschieten. Dat is niét waarvoor je bent gaan ondernemen.

Hoe ontstaat die onrust, en wat belemmert jou van een relaxt leven?

marketing startende ondernemer

over marlou

Sinds 2020 onderneem ik vanuit bezieling, maar slow. Voor mij niet de energie van keihard opschalen, maar zorgvuldig downliften. In aantal klanten, diensten, maar ook kleding, spullen en sociale verplichtingen. Want juist less is more, in kwaliteit, aandacht en duurzaamheid. Slow living biedt mij rust, vrijheid en vitaliteit. En dat is wat ik iedereen gun.

gecertificeerd nlp, reiki & kruiden | slowpreneur

slow living 4 maanden coachtraject:

✔️ Vanaf dag één voel je de transformatie naar een lichter leven.

✔️ Jouw energie wordt je grootste prioriteit, waardoor je meer zult hebben voor dat wat je écht wil.

✔️ Je laat stressbronnen voor altijd los, neemt blokkades weg en lost problemen op.

Tijdens deze 4 maanden staan de blokkades die de stroom van levensenergie tegenhouden centraal. Deze blokkades zijn niet door jou ontstaan, maar draag jij wel. Het is de hoogste tijd dat er echt aandacht voor jóu komt. Zodat we vervolgens met bewezen methodes jouw onderbewustzijn nieuwe programma’s kunnen leren. Dit verzekert jou van een relaxt leven.

slow living 8 maanden businesstraject:

✔️ Je leert ondernemen vanuit jouw unieke energie.

✔️ Samen werken we aan een gefundeerd businessconcept, strategie en marketingplan. Zodat jouw onderneming bij jouw gewenste leven past.

✔️ Je krijgt een grotere aantrekkingskracht voor klanten en meer uitnodigingen, door jouw sterke positionering en toegenomen zichtbaarheid.

Dit 8 maanden traject is een combi van het persoonlijke werk en business. Zo binnen, zo buiten. Ik ben jouw grootste cheerleader. Van die empowerment, krijg jij vleugels.

kruidengeneeskundige

Als gecertificeerd herborist & slowpreneur ga ik uit van de genezende kracht van de natuur. Ik werk dan ook graag met kruiden in mijn trajecten. Veel reguliere geneesmiddelen zijn afgeleid van kruiden en ze helpen je dan ook op natuurlijke wijze met de genezing van allerlei kwalen. Aangevuld met o.a. nlp & reiki ontvang jij geestelijke, energetische én lichamelijke heling. Ik heb hiervoor de opleiding Kruidengeneeskunde gericht op therapeuten op het gebied van lichaam, geest en gezondheid gevolgd.

luister naar de verhalen van ondernemers over hun ervaring met mijn coachtraject:

“Ik kwam Marlou tegen via een magazine van Richard de Leth. Ik was op naar het spirituele & energetische wat Marlou biedt als businesscoach. Ik was op zoek naar: Wat voor business wil ik runnen? Waar ligt mijn passie? Dit voelde goed.

Het belangrijkste moment ligt in onze eerste sessie. Waar ik zelf niet aan uitkwam, kreeg ik in onze sessie goed inzicht in. Hier kan ik mee verder!

Vanaf minuut 1 voelde het al vertrouwd. Dat is in het hele traject niet anders geweest. Je kunt je verhaal goed kwijt, wordt gehoord en krijgt goede adviezen en feedback.

Naast de heldere richting waren voor mij de minder tastbare dingen ook waardevol, zoals een heel simpel 3 stappen to-do lijstje. Maar ook op energetisch & spiritueel niveau heb ik zoveel inzichten waar ik zelf niet op was gekomen. Zo dacht ik over mijn Human Design: “Ja, ik snap dit en dit past goed bij mij”. Het gaf me een hele hoop helderheid.

Ik vond het heel fijn om bij Marlou te komen, ondanks dat het een stukje rijden was. Het is een mooie omgeving en fijne setting, geen kamertje op een industrieterrein. Mooi uitgekozen!”

“Ik heb voor Marlou gekozen omdat ze een hele lieve en toegankelijke vrouw is. Ze luistert zonder een oordeel te vellen, wat heel fijn is en vertrouwd voelt.

Marlou is ook écht ontzettend goed in haar vak. Ze weet moeiteloos verschillende oefeningen en gespreksonderwerpen te combineren. Waardoor je enerzijds praktische, nuchtere oefeningen hebt en anderzijds spiritualiteit meekrijgt. Je krijgt daardoor een hele mooie mix die aansluit op wat je zelf nodig hebt.

Ik heb mezelf enorm leren kennen in dit traject en echt ontdekt wat ik heel graag wil in mijn leven en vooral ook wat absoluut niet. Na het traject heb ik handvatten meegekregen die mij op dagelijkse basis helpen om de juiste keuzes te blijven maken. Dus dat is echt heel fijn. Dit herken ik niet uit eerdere coachingstrajecten.

Een ander dingetje wat ik wil uitlichten van het traject is de Human Design reading. Die heeft mij heel veel bevestiging en erkenning gegeven. Die inzichten helpen mij nog iedere dag. Ze geven heel veel rust.

Marlou is lief, toegankelijk, begripvol, empatisch, maar ook zeker direct en niet bang om de confrontatie met jezelf aan te laten gaan. Ik denk dat Marlou in die zin alle eigenschappen heeft die je in een goede coach zoekt. Wat ik heel krachtig vond aan Marlou is dat zij in staat was om de sessies zo samen te stellen, dat ze heel goed bij mij paste. En ik denk dat dat komt dat ze echt oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon en dat ze je oprecht wil helpen. Dat siert haar.

Ik ben niet zo spiritueel aangelegd, maar Marlou kon heel goed de brug slaan met spiritualiteit. Waardoor ik sessies kreeg die dus heel goed bij mij als persoon paste. En dat is natuurlijk heel erg prettig.

Dit traject heeft mij zeker veranderd als mens, en ook in mijn werk. Doordat ik veel helderder heb wat ik wil in het leven is het veel makkelijker om keuzes te maken. Ik begrijp mezelf veel beter, omdat ik mezelf veel beter heb leren kennen. Dat maakt het gewoon veel makkelijker om jezelf door de dag heen te bewegen.”

“Ik ben ooit begonnen voor nachtaanvallen. Via internet zocht ik iemand die daar echt kennis van had. Zo ben ik bij Marlou terechtgekomen en heb ik mijn terroraanvallen kunnen bedwingen. Maar ik merkte dat ik nog van meer dingen last had, en zo kwamen we bij dit traject. Het is een van de betere dingen die ik heb gedaan.

Wat heeft het me NIET opgeleverd? Ik ben van zowel bewuste als onbewuste problemen afgekomen. Ook ben ik dingen gaan doen die ik eerder nooit deed, zoals uit een vliegtuig springen. Nu ben ik bezig met het starten van een eigen bedrijf.

Marlou is heel open, behulpzaam en makkelijk om mee te praten. Als er iets is kun je haar altijd bereiken, via whatsapp of videocalls. Er wordt altijd goed voor je gezorgd. Je komt voor jezelf hierheen en dat laat ze je ook echt voelen. Zij regelt alles voor je, waardoor je je ook makkelijk openstelt.

Ik heb mijn comfortzone verlegd en ben van plan dit nog veel vaker te doen. Daarnaast heb ik slechtere relaties losgelaten en zijn andere sterker geworden.

Mijn grootste inzicht was dat het belangrijker is om naar mezelf te kijken, dan naar anderen. Hoe meer ik me focus op mezelf, hoe groter mijn aantrekkingskracht op anderen is. Dus kijk eerst naar jezelf.

Proberen kan altijd, ga gewoon een gesprek met Marlou aan en dan merk je vanzelf of het bij je past. De eerste sessie laat dat al zien. Grijp die kans aan, want zo’n kans krijg je niet heel vaak.”

review shine on
spiritueel businesscoach

plan een slowgesprek

met marlou van leeuwen

Ik nodig je graag uit voor een ontmoeting van 30 minuten. Een aangename kennismaking van mens tot mens, waarin ik je direct 3 strategieën meegeef voor een slow living.